Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszukany komis w Łukowie ul. warszawska 24

Polecane posty

Gość gość

Witam chce ostrzec przed tym Komisem w Łukowie ul. warszawska 24 To typowe cwaniaczki szukających ofiar, zerujący na ludzkich niewiedzy o motoryzacji. Samochody wszystkie na placu komisu to wyciągnięte ze szrotów i kupione jako złom, nie nadające się do użytku!!! Przyjechałam kilkanaście km na darmo :( Jak zobaczyłam co sprzedają pod nazwą samochody... to nie mogłam uwierzyć swoim oczom. Okazało się na miejscu ze to perfidne oszukańce, wszystkie samochody które znajdują się na placu w komisie to typowe złomiska!!!! a nie żaden komis!!! jak zobaczycie ogłoszenie pod nazwy KRIS-AUTO-LUKOW to omijajcie z daleka szerokim łukiem!!!

Gość oglądający na placu
Oglądałem tam corsę w dieslu, taką czerwoną, auto miało zrobione progi chyba pianką poliuretanową, poszpachlowane i zaje*ane barankiem, żeby nie było widać sztukaterii, a handlarz mi tu wciska, że świeżo progi po wymianie :) . Po kilku podejściach do czterech aut na placu odpuściłem temat, bo nie było nic wartego więcej, niż cena złomu. Chyba dogadali się z jakąś stacją złomującą autka, bo szroty mają za 2-3K max i nie ma tam samochodu, który pojeździłby dłużej, niż rok...

Gość gość
komisiarze-zlomiarze,obejrzalem grubo ponad 100 aut w roznych komisach i nie znalazlem tam niczego co warto by bylo ciagnac do domu

Gość gość
Dzięki za opinie bo chciałem tam jechać 70km zobaczyć auto.Teraz już sobię odpuszczę i zaoszczędzę parę zł :)

Gość gość
to bzdury jakis czubek pisze

Gość gość
Właściciel komisu robi lud******onia . Obiecuje że na drugi dzień da odpowiedź w sprawie stanu auta ,a następnego dnia po otwarciu mówi że auto zostało już zamówione i wykręca się od rozmowy . Nie polecam tego komisu !!!

Gość gość
Ciężko co kolwiek oczekiwać od samochodów za 2 lub 3 tysiące

Gość gość
Oglądałem tam niedawno bmw E46 i po większych oględzinach odpuściłem samochód gorzej niż złom nawet oleju w silniku nie było

Gość gość
To prawda to złomiarze anie ludzie przenieśli komis na łapiguz bo na warszawskiej nie mieli racji bytu zarabiają na luckiej krzywdzie ciekawe jak długo.

Gość gość
oszóści podrobione umowy nie można auta zarejstrować auto całę w szpachli nie polecam.

Gość Gość

Że tego jeszcze działa (jesteśmy świadkiem cudu)

Gość oszukany przez kris auto ł

To świnia nie człowiek, przez telefon obiecuje że auto nienaganne a na miejscu się okazuje że to co mialo byc samochodem jest kupą złomu. Ta świnia jest bezkarna .  

Gość opel tigra

Oszukuja na każdym kroku, przeglady to chyba tylko u "szwagra" robione bo to w cywilizowanym swienie nie ma prawa jezdzic po drogach publicznych, zlomu odkupione za pare zlotych od ludzi ktorych pradobodobnie nie bylo stac na przygotowanie samochodu na nastepny przeglad okresowy lub juz nie sa w stanie przejsc takiego przegladu ze wgledu na stan techniczny,  omijajcie to miejsce jezeli szanujecie swoje zycie i zdrowie a jak nie to kupcie od tego zlomiarza to co ciedys bylo samochodem

Omijajcie to miejsce z daleka.Oszusci ,klamcy i zlodzieje .Zanizaja ceny na umowach by unikac podatku.SZROTY NIE AUTA .Ja sie dalam oszukac ale nie zostawie tej sprawy bez odzewu zglosilam sie z ta spraw do prawnika.Nie ma o czym z nimi rozmawiac.Gdy zadzwonilam z reklamacja Pan wysylal mnie do poprzedniego wlasciciela auta przeciez to jakis zart.Ostrzegam nic nigdy tam nie kupujcie.