Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAWEŁ 24 LATA

siema co robicie, ja piję białko, słucham rihanny i idę zaraz na siłkę

Polecane posty

Gość PAWEŁ 24 LATA

siema co robicie, ja piję białko, słucham rihanny i idę zaraz na siłkę

Gość PAWEŁ 24 LATA
NO CO JEST, ODPISYWAĆ LENIWE BLADZIE :classic_cool:

Gość apap z kodeina
kurze? stopka: pasztet z gesi z biedry w promocji juz jadles?

Gość PAWEŁ 24 LATA
nie, whey core 100 o smaku truskawkowym :classic_cool:

Gość gość
aha super ze chodzisz na siłke jak wiekszosc dzisiaj, jakas chora moda na to nastała widzę. CONGRATS

Gość gość
a to białko to sąsiadowi obciągasz mam rozumiec

Gość
haha a jakiej piosenki słuchasz? Chociaż i tak pewnie jesteś podszywem. Zaloguj się :)

Gość PAWEŁ 24 LATA
elo, wróciłem :classic_cool: a w doopie mam modę, ćwiczę dla siebie, żeby się lepiej wyglądać i mieć lepsze samopoczucie. poza tym dlaczego "chora"? chyba dobrze, że ludzie aktywnie spędzają czas i dbają o siebie?rozumiem, że dla większości kafeterianek lepsze jest leżenie w łóżku przed TV :D a słuchałem klasyki "SZEJN BRAJT LAJK E DAJMOND" :classic_cool:🖐️

Gość PAWEŁ 24 LATA
PODBIJAM, BO WAŻNE :classic_cool:

Gość PAWEŁ 24 LATA
DOBRA CH/U/J POGADAM SAM ZE SOBĄ :classic_cool:

Gość PAWEŁ 24 LATA
moim celem jest wypracowanie takiej sylwetki, żeby każda kafeterianka padała u mych stóp :classic_cool:

Gość gość
no to pochwal sie co jest teraz pochwalisz sie tym co bedzie. Musze miec jakies porownanie zeby pasc Ci do stop

Gość mladenov
a co obecnie masówka czy rzeźba czy raczej tak ogólnie trenujesz bo ja jestem jeszcze na masie ale za jakiś miesiąc chcę zacząć redukcje i nie wiem czy robić znowu IF bo w tamtym roku całkiem dobrze wyszedł ale może jest jakaś lepsza dieta

Gość PAWEŁ 24 LATA
co ty pierdolisz stulejarzu :classic_cool: nie tylko po treningu, ale także między posiłkami, aby wzbogacić dietę w białko wybacz bejbe, ale nie jestem JESZCZE tak pojeebany, żeby wstawiać tutaj swoje zdjęcie :D🖐️ jedynie z czterema pięknymi i znanymi kafeteriankami wymieniałem się fotami :classic_cool:

Gość PAWEŁ 24 LATA
robię masę do końca lutego, a potem wjeżdżam z wycinką. z 89 kg chcę zbić do 79-80 kg

Gość PAWEŁ 24 LATA
dobra, dziękuję za cenne porady, a teraz wypad pisać o tym, że nie możesz ustanowić przy sobie dziewczynki :D🖐️

Gość gość
co sądzisz o odcinaniu głów przejechanym przez siebie uprzednio zwierzątkom leśnym? :classic_cool:)))

Gość PAWEŁ 24 LATA
nie zdarzyło mi się to nigdy i nie pochwalam takiego zachowania :classic_cool: ale za to lubię czasami pooglądać filmiki z egzekucji wykonanych przez ISIS i powyobrażać sobie, że zrzucam na nich wszystkich bomby z sarinem o wysokim stężeniu :classic_cool:

Gość gość
wiedzialam,ze tylko udajesz takiego pojeba. z fartem ;)

Gość gość
a gdybyś taką głowę nie odciął, ale powiedzmy- znalazł, to kręciłoby cię jej wypatroszenie i przesłanie mi paczką poleconą, abym mogła postawić ją sobie na honorowym miejscu na półce między innymi trofeami? :classic_cool::)

Gość gość
Nie potrafisz sie pod przemka podszyc! On by wjechal z grubej rury w stylu " siema ku//rwy co robicie?" a pozatym przemcio nie wchodzi w dlugie dyskusje, jego tematy maja charakter informacyjny, odpisuje krotko w zolnierskich slowach i skrocie telegraficznym. Slaby podszyw 3/10 na zachete.

Gość PAWEŁ 24 LATA
powiem krótko - ja się pod niego nie podszywam, ale naśladuję dodając do tego odrobinę swojego stylu! :classic_cool: także swoją jakże wysoką ocenę zachowaj dla siebie :classic_cool: a jakie masz tam trofea? :classic_cool: zwierząt raczej nieee, ale mógłbym odstrzelić i wysłać Ci głowy kilku osobników rasy ludzkiej :D:classic_cool:

Gość PAWEŁ 24 LATA
ps. a gdy się pod niego podszywałem rok temu to byliście pewni, że jestem prawdziwym przemkiem :D także tego :classic_cool:🖐️

Gość gość
sporo tego. największy z trofeów to lis, a najmniejszy szczur. :classic_cool: prawda jest taka, że z tymi najmniejszymi jest największy problem, żeby to wszystko dokładnie oczyścić, wygrzebać ze wszystkich zakamarków. dlatego najbardziej lubię te ogromne. marzy mi się łoś i niedźwiedź. :classic_cool:))

Gość PAWEŁ 24 LATA
nie kręci mnie polowanie na zwierzęta :classic_cool: co to za satysfakcja, ukryć się w krzakach/na ambonie, z daleka ustrzelić zwierza i ot cała filozofia polowania :classic_cool: nie uważasz, że polowanie na ludzi byłoby ciekawsze i stanowiłoby większe wyzwanie? :classic_cool: it's only fun if they run :D

Gość gość
korzystanie z broni palnej to droga na skróty. bacz, aby nie okazała się dla Ciebie drogą bez powrotu:classic_cool:))