Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAWEŁ 24 LATA

siema co robicie, ja piję białko, słucham rihanny i idę zaraz na siłkę

Polecane posty

Gość gość
23:46-00:12 czerpiesz jakieś seksualne przyjemności z podszywania się? w*********j:classic_cool:🖐️

Gość PAWEŁ 24 LATA
w takim razie specjalnie w tym celu kupię katanę, aby Cię usatysfakcjonować :classic_cool: a jeśli wejdę na drogę bez powrotu to postaram się powtórzyć wyczyny Zdzisława Najmrodzkiego :classic_cool:

Gość gość
nie mogę z całą otwartością przyznać, aby była to przyjemność całkowicie i definitywnie tego rodzaju:classic_cool:🖐️))

Gość PAWEŁ 24 LATA
dobra, miło się rozmawiało, dziękuje za dotrzymanie towarzystwa, ale na mnie już czas, bo rano trzeba spakować słoiki i wrócić do domu na weekend :classic_cool:🖐️ dobrej :)

Gość gość
dobra, idź już spać :classic_cool:

Gość gość
uprzejmie proszę o zaprzestanie nękania mnie w tak drastyczny sposób w innym wypadku będę zmuszona wejść na drogę sądową:(:classic_cool:

Gość PAWEŁ 24 LATA
Jeszcze tylko dodam na koniec, że mam już 35 w bicku. Białeczko core 100 czyni cuda

Gość gość
czy lis będzie pełnił funkcję świadka w tej sprawie? :)

Gość gość
Pawelku, znasz się może na ćwiczeniach na siłce, spalaniu tłuszczu? Zapisalam się tydzień temu i potrzebuje pomocy :*

Gość PAWEŁ 24 LATA
oczywiście post z 1:06 to podszyw jakby jakiś as wywiadu się nie domyślał :classic_cool: i dzięki za poprawę humoru z początku dnia, bo przeczytanie posta, że jestem ciotą, napisanego przez kogoś takiego jak 92 rozłożyło mnie na łopatki :D jak tam, nadal dziewczynka nie może do ciebie zawitać? :classic_cool: a może po prostu od razu przyznaj się, że wolisz facetów :D🖐️ przecież to samo co bym Ci poradził masz i tak napisane na internetach - interwały, cardio, dieta, suplementacja itp. a jak wykonywać ćwiczenia możesz obejrzeć na youtube albo poprosić kogoś na siłce żeby Ci pokazał :classic_cool:

Gość gość
nadrabiam zaległości z pracy i planuję gdzie by tu sznapsnąć z przyjaciółką, może pójdziemy na jakiś film :)

Gość gość
Fajnie sznapsnąć sobie ze znajomymi ;) W weekend byłam na kuligu, oj fajnie było :) Dzisiaj odpoczywam.

Gość gość
białko się pije po siłowni deklu :D 🖐️