Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELITTTE

OTO KAFETERYJNY EGZAMIN DOJRZAŁOŚCI!

Polecane posty

Gość ELITTTE

Co rozumiesz przez pojęcie lobby? Jak lobby wpływa na Twoje życie i czy uważasz że ma na nie jakikolwiek wpływ? Kto odpowie dobrze z tego będą jeszcze ludzie! Pamiętajcie że im wypowiedź dłuższa tym ocena wyższa! Za kopiowanie gotowych treści PAŁA!

Za ponad rok matura nie zdam.....Heniek jest miejsce na budowie o was?? -No k****a Pietrek tera fajrant. Potem zadzwonie. Walimy gorzałe pamiętaj. -oczywiście, nie mogę się Heniek doczekać

Gość ELITTTE
Jeden oblany! Na prawdziwej maturze nie wymagają wiedzy na temat skąd bierze się poprawność polityczna ! Jeśli jesteś grzecznym chłopcem, konwenanse nie są ci obce, to zdasz prawdziwą maturę! Ale ta kafeteryjna jest jednak trochę trudniejsza i nie każdy da sobie radę!

Gość genialny idiota
Promujący swoje. A przez swoje rozumiem coś na czym mi zależy.

Gość gość
lobby to taki hall w hotelu, nie :D :D :D ? będą ze mnie ludzie?

Gość robol5576
Lobby to chamskie nakręcanie czegoś, przeważnie termin ten odnosi się do polityki, ale mnie to nie obchodzi, więc przenoszę to słowo na grunt codzienny. Wpływa na moje życie, bo w pogodzie mówią, że będzie 30 stopni, więc ja rezerwuje domek nad jeziorem, a pogoda leci jak Tupolew: bezwzględnie i nie zważając uwagi na pasażerów ani na brzozy. Pijemy w domku, bo mamy zapasy alko i jedzenia + ciepłe bluzy, ale z pływania i opalania wychodzi doopa. Wokół domku ciemno i straszno iść do sławojki. A gdyby była bezchmurna noc jak zapowiadali w pogodzie to ciemno i straszno by nie było. Trzymanie moczu jest niezalecane przez lekarzy, więc jak widać lobbowanie prognozy pogody wpływa nawet na stan pęcherza. Przykłady tego wpływu można mnożyć i mnożyć, ale nie chcę mi się już pisać, bo nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie oficera, armatura ważniejsza niż matura a ryba wpływa na wszystko (tzn. ryby lobbują).

Lobbyści przecież nie interesują się pojedyńczymi szarymi Kowalskimi. Lobbują u posłów, senatarów, właścicieli spółek. Od przekabacenia zwykłych ludzi jest reklama.

Gość gość
92 dobrze ale mało Reszta PAŁY! Oblaliście nie będą z Was ludzie! O lobby wiecie tyle co ja o kosmosie:D

Gość ELITTTE
92 dobrze ale mało Reszta PAŁY! Oblaliście nie będą z Was ludzie! O lobby wiecie tyle co ja o kosmosie:D

Gość gość
To czemu tak mało wiesz o kosmosie. A 92 ściągał!

Gość gość
Ponieważ ile bym nie wiedziała to komos i tak będzie proporcjonalnie większy od mojej wiedzy o nim. A 92 posłużył się własna interpretacją swojej wiedzy na temat lobby. Jeśli ktoś w swojej interpretacji potrafi trzymać fason czego nie uczynił robol5576 dziś [17:54 a na dodatek lobbuje przeciwko interesowaniu się wszystkim co dotyczy codzienności ogółu, to dla takiego osobnika istnieje tylko jedna ocena PAŁA!

Gość Viałkowa
:)Lobby to taki rodzaj szantażu Jak wy nam nie załatwicie tego,tego i tamtego to my was y/eb/ać będziemy i gdzieindziej uciekniemy, bezpowrotnie nas stracicie i się liczyć przestaniecie! Tak w skrócie lobbyści, czyli firmy pracujące dla bogatych przedsiębiorców miliarderów, szantażują rządzących. Po to też stworzyli sobie parlament europejski żeby zwiększyć i ułatwić sobie zasięg swojej siły nacisku! Zdałam?

Gość ELITTTE
Viałkowa zdałaś ale, nie ma się z czego cieszyć bo czepiłaś się polityki i opisujesz historię przed powstaniem UE tam już nikt nikogo nie szantażuje, wszystko działa w symbiozie nikt z nikim nie walczy. Jeśli gdzieś źle się dzieje to dlatego że ma się tak dziać-rozumiesz? Mogłaś napisać coś o bieżących wydarzeniach np. meczach siatkówki lub coś w tym stylu... -Czy ktoś na tym egzaminie podniesie poziom?