Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvnturbo

niedostepna dziewczyna, która ubiera się wyzywająco spotkaliscie kiedys taką

Polecane posty

Gość tvnturbo

poznałem dziewczynę która nosi miniówki zawsze ma duży dekolt, ale nie jest łatwo ją zdobyć. A mówią, że takie to łatwe dziewczyny. Jak to możliwe, że ta taka nie jest? Niejeden do niej startował i nic z tego. Jak to możliwe?

Gość gość
tez taka jestem.mam co pokazac to pokazuje i na tym koniec.Nie jestem łatwa.

Gość gość
To że tak się ubiera to znaczy ze lubi ma taki gust co nie oznaczać ma ze jest łatwa. To głupie przebobony głupich ludzi.

to, że kobieta lubi swoje ciało i ma ochotę pokazać nogi czy dekolt, nie znaczy że chce wskoczyć do łóżka każdemu napotkanemu mężczyźnie:O

No i bardzo fajna kobietka :) Działa wg zasady "Patrzcie dobrze frajerzy bo nigdy tego nie dotkniecie" ;) Może piszesz o jakiejś mojej krewnej :)

Gość gość
myślicie , że taka kobieta może kręcić facetów tu kusi ciałkiem, ale łatwa nie jest?

Gość gość
Może poprostu lubi czuc sie seksowna i porzadana, lubi uczucie, ze faceci na nia leca ale nie moga jej miec. Tez tak czasem mam, lubie jak ktos sie za mna obejrzy lub spoglada na mnie znaczaco, ale nie mama zamiaru sie z nim omowic ;)

Gość gość
to sa te nędzne lansiary z gołymi d****i i cycami na wierzchu , świnie, rzygam na takie

Gość gość
teraz ubieraja sie jak prostytutki

Gość gość
przewaznie tak jest

Gość gość
starsze baby nasladuja te młodsze , to dopiero cyrk

Gość gość
jest łatwa w pokazywaniu du.py trudna w macaniu,więc pół na pół

Gość gość
Moze po prostu jest zajeta albo patrzy na wasze poslinione mordy i widzi ze nie ten poziom?

Gość gość
ale przecież ona ma poziom poślinionych mord po co wystawia się cyce na pokaz właśnie chyba po to ,chyba nie żeby uduchawiać otoczenie :-)

Gość gość111
ja też taka jestem- lubię krótkie spódniczki, obcisłe sukienusie. Lubię gdy faceci się gapią, a ja mam w czym wybierać :P Ale "nie dla psa kiełbasa" :P nie każdy może mieć taką zgrabną i śliczną dziewczynę...a porównując moje mniej zgrabne i urodziwe koleżanki to ja się ograniczam w dawaniu d***, a one w związku ze swoją 'urodą' łapią co popadnie :D

naprawdę atrakcyjna osoba z wysoką samooceną nie musi ubierać się wyzywająco, żeby podkreślić swoją kobiecość. jeśli laska wygląda jakby właśnie wróciła spod latarni, to przeważnie ma jakiś problem ze sobą, może właśnie czuje się niedowartościowana, leczy kompleksy z przeszłości itp. typowe dla lasek niezauważanych wcześniej przez facetów, chcą sobie "odbić" jakoś ten brak zainteresowania.

Gość gość
Alicja a ty jesteś starą nudziarą w moherowym berecie. Każdy ma inny styl, każdy ma inny charakter, lubimy różne rzeczy. To że nosi krótkie spódniczki nie oznacza, że wygląda jak prostytutka, coś Ci się chyba pomyliło..... nie wierze, że Ty nigdy nie nosisz spódniczek i nie malujesz ust na czerwono :D hahha