Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laska zaproponowała spotkanie oraz randkę, ale to ja musiałem płacić

Polecane posty

Gość gość dżina
Mnie jak meżczyzna zaprasza na kawę lub piwo to mówię wprost ale Ty płcisz:-p jesli marudzi odbijam od niego ale jeszcze mi się tak nie przytrafilo:-) każdy facet za mnie płacił . Chociaż miałam swoją kasę. Ale tu chodzi o gest i nie skompstwo dla tego zawsze w ten sposób sprawdzam czy jest żutny i nie chitry tzn. Gówno z pod siebie nie zje:-)

Rusz też głową, a nie tylko dupa. Wyznacznikiem faceta nie jest to czy płaci za ciebie? Musisz jeszcze dorosnąć.

Gość gość
I masz racje dżina:-)

Gość gość
Jak ide facetem na kawe czy piwo i place za siebie , to jest to tylko kolega, znajomy i niczym innym nigdy nie bedzie ;)

Gość gość dżina
Dupkę mam na swoim miejscu pracuje i jestem nie zależna mam pieniądze. A facet dla mnie ma być w życiu po układany, zaradny i mieć gest. Ty tego nie masz i nie nazywaj sie mężczyzną bo do prawdziwego samca ci dużo brakuje:-p

Tak, na pewno masz wielki majątek. Księżniczka, bez królestwa. Jak widzę twoje podejście to nie kupiłbym ci nawet gumy do żucia. Jak będę miał ochotę zapłacić za to że laska da dup* to pójdę do burdelu. Nigdy do niczego nie dojdziesz. Jesteś prosta w konstrukcji jak młotek.

Gość gość dżina ciemno oka
A ty za głupi by się wypowiadać:-p

Podniecasz się tak czy mówisz?:-)

Nie mierz innych swoją miarą. To co dla ciebie jest sufitem, dla mnie jest podłogą. Idź opierd*l komuś gałe to może kupi ci jeansy.

Gość gość
pomor2602 możesz obrażać się możesz się nie obrażać powiem krótko: jesteś buc.

Nie mierz nikogo swoją miarą bo masz niską. Po drugie to jest forum a ty się podniecasz przy każdych wypowiedziach. Po trzecie to zgrywy a ty jesteś głupi pajac:-) a pajaców się trzyma w zoo.pa:-)

Gość gość
do tego wrzucasz cytaty z filmów tak jak ten z ''Chłopaki nie płaczą'' popatrz bucu i nie obrażaj dziewczyn: ''pomor2602 dziś Nie mierz innych swoją miarą. To co dla ciebie jest sufitem, dla mnie jest podłogą. Idź opierd*l komuś gałe to może kupi ci jeansy.''

Gość gość
Fajne te teksty kobiet typu chcesz podymać to płać na randce. Wynikają z tego dwie rzeczy -1 kobiety same twierdzą że są pospolitymi kur... i dają za materialne korzyści, 2 jak zapłacę za kawę na randce to mam prawo wymagać żeby zaraz po dała mi d u p y. Uwielbiam te kafeteriane emancypatki

Szkoda gadać takich jak on to w buszu powinni zamykać:-) pewnie jakiś schizofremik:-p

jak zapłacę za kawę na randce to mam prawo wymagać żeby zaraz po dała mi d u p y <><><> Nie masz prawa ale inwestujesz w to, że może na 10 randce opłaconej przez Ciebie da Ci :classic_cool:

Teksty dobre ale to film i fikcja:-) ale po śmiać jest z czego...

Gość gość
A jak nie da to mogę żądać zwrotu kosztów?

Gość Heniuś
A obciągnęła chociaż? Jak nie to nie masz nawet o czym myśleć :) Jak tak to musisz już sam skalkulować, czy ona była tego warta czy zainwestować hajs i zabiegaczogodziny w inny towar :) A jeśli nie jesteś desperatem albo nie kręci ciebie wyrywanie lasek to po wuja się tym zajmujesz? Lepiej poświęcić czas i pieniądze np. na kumpli - to się zawsze opłaca, uwierz mi.

Gość gość
Lepiej poświęcić czas i pieniądze np. na kumpli - to się zawsze opłaca, uwierz mi. x bo Heniuś to robi tylko z kolegami :D

A jak nie da to mogę żądać zwrotu kosztów? <><><> nie, to twoje ryzyko inwestycyjne

Gość gość
Pełno tu mentalnych prostytutek, dobrze że w realu nie spotykam kobiet pokroju kafeterianek.

Pełno tu mentalnych prostytutek, dobrze że w realu nie spotykam kobiet pokroju kafeterianek. <><><> Chłopcze, ja wiem, że Ty byś chciał spotkać taką co sama ci zaproponuje spotkanie, zapłaci za Ciebie i za siebie a na samym końcu zaprosi Cie do swojego mieszkania i da ci się wyrooochać.... Tego byście chcieli, my wiem.... a tu taka figa z makiem :D

Gość gość
A ja w realu nie spotykam takich obrzydliwych fackow jak henius i podobnych :( Mam szczescie :D

Gość gość
boże naprawdę taki problem się "wymienić"? Taki problem raz w miesiącu czy dwa wydać na kino i piwo? Na co wy pracujecie, na same wydatki? Mam na to krzywe spojrzenie, bo byłam kilka lat w związku z facetem, dla którego gówniany makaron za 90gr to był zbyt duży wydatek, a wyjście na miasto dla niego to chyba była trwoga jakbym go zaciągnęła do kruka i kazała dla mnie wybrać pierścionek za kilka kafla i to jest dopiero wiocha. Dlatego cenię, kiedy facet pokaże gest. Autorze nie jest ci wstyd jako "facetowi", że laska biegała by od baru do stolika i fundowała ci kawę/piwko, dawała w łapę pińć złotych na piwo? Bo cię "zaprosiła"? Taki problem kupić raz ty raz ona nawet jeśli?

Gość gość
Nie to nie jest problem, ale z jakiej racji facet ma zawsze wyciągać portfel? honor mi na to nie pozwala. Wy szukacie równorzędnego partnera czy sponsora? Wiecie, jak byłam na studiach to jedna z moich koleżanek zrobiła sobie z tego sposób na życie. Jak przewaliła całą kasę to przez dwa, trzy tygodnie łaziła z różnymi frajerami na "randki" i pozwalała się żywić.

Gość gość
Ja zawsze pytam czy mogę za siebie zapłacić. W życiu nie spotkalam się z pozytywną odpowiedzią.

Gość gość
Nie to nie jest problem, ale z jakiej racji facet ma zawsze wyciągać portfel? honor mi na to nie pozwala. Wy szukacie równorzędnego partnera czy sponsora? Wiecie, jak byłam na studiach to jedna z moich koleżanek zrobiła sobie z tego sposób na życie. Jak przewaliła całą kasę to przez dwa, trzy tygodnie łaziła z różnymi frajerami na "randki" i pozwalała się żywić.

Gość gość
Przepraszam za podwójnego posta

Gość gość
Równouprawnienie kończy się w momencie kiedy trzeba wyjąć portfel :D