Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laska zaproponowała spotkanie oraz randkę, ale to ja musiałem płacić

Polecane posty

Gość gość

bo ona nawet nie wspomniala o placeniu, pewnie kasy nawet nie miala, nie wiem czy jeszcze sie z nią spotkam

Gość gość
a co, myślałaeś ze zaprosi cie na randkę i zapłaci za ciebie? Może jeszcze za seksik zaplaci? Jakas baba z ciebie a nie facet

Gość gość
i co? wziales na zeszyt w knajpie?

Buhahahaha przecież autora NIKT NIE ZAPROSIŁ NIGDZIE. Nie żyj marzeniami prawiku :) Chyba, że ślepa bez zębów :D Jakiś looser z kaffe zakłada prowokacyjny temat w odpowiedzi na temat "kto powinien płacić na randcę".

Gość gość
spytaj tatusia, to ci wytłumaczy

Ty mi wytłumacz. Chcę się dowiedzieć jaki czynnik decyduje o tym, ze facet ma płacić. Wszędzie gdzie możecie mieć korzyści szukacie równouprawnienia. Jeżeli chcecie tego to w pełnym zakresie, a nie tylko tam gdzie jest wygodnie. Odpowiesz mi czy to przerasta Twoje możliwości intelektualne?

Gość gość
He kobiety same sobie zapracowały na to. Chcąc pokazywac swoja nie zależność i placenia za siebie. Ze mezczyzna w tych czasach myśli ze za randki czy piwko ma kobieta płacić a teraz taki muł co watek tu wstawił zdziwiony ze płacić musial. Ta nie zależność kobiet teraz pokazujecie ze nie jesteście zależne od mężczyzn takie zaradne i w ogóle tak sobie facetów chowacie później ślub dzieci baba w domu i szok mężczyzn nie łozy na dom:-) bo przeciez wy kobiety same tak wychowywałyście faceta ze na dom zarobić umiecie.:-)

Gość gość
Zapytaj ojca, dziadka, pradziadka, prapradziadka itp. dlaczego wam taki durny kodeks honorowy wyrobili. Nie przewidzieli, ze ich potmstwo to beda takie mieczaki, ze stanie sie to ich zyciowym dylematem

Gość gość
mowicie ze kazda chce rownouprawnienia, a skad wiecie czy naprawde wszystkie? Mówiąc tak, można też stwierdzić, że każdy chciał żeby PO było u władzy...

Czyli przerosło Cie uzasadnienie własnego zdania. Gratuluję intelektu i sposobu postrzegania świata. Żal...

Gość gość
Autorze masz racje trzeba głupie baby ładować w butelkę by rozumu uczyć:-)

Gość gość
Chcę się dowiedzieć jaki czynnik decyduje o tym, ze facet ma płacić. xxx Bo płaci ten kto zaprasza. A, że faceci częściej zapraszają to masz odpowiedź :P

Gość gość
Placi kto zaprasza. A ze faceci z reguly czesciej inicjuja randki to oni czesciej placa.

Gość gość
Chcę się dowiedzieć jaki czynnik decyduje o tym, ze facet ma płacić. xx bo z reguły to tobie bardziej chce się seksić niż jej :D

Gość gość
Placi kto zaprasza. a ze faceci czesciej inicjuja randki to oni czesciej placa.

Gość gość01
Fakt faktem faceta trzeba sobie wychować:-) jeśli kobieta jest zaradna życiowo matrialne,płaci za siebie nie oczekują nic od partnera. Za jakiś czas bycia razem wspólne życie wspólny dom, przyście dziecka na świat i opieka w domu. I upss, mężczyzną nie utrzymuje żony, dzieci bo przecież one są zaradne i utrzymać dom umieją.

To płaci ten kto zaprasza. To jest jak najbardziej ok. Natomiast nie w ten sposób że zawsze płaci facet. A co do seksu to myślisz że kobieta ma mniejszy pociąg i ochotę na seks? Wcale nie, czesto jest bardziej napalona niż facet.

Gość gość
Kilka lat temu bylam z facetem na kawie i on nawet nie pomyslal zeby chociaz za siebie zaplacic wiec zaplacilam za nas oboje i wyszlam:( nieraz go spotykam ale omijam i udaja ze go nieznam, dla mnie taki facet jest zerem :(

Gość gość01
Ale to 50% tych polek niezależnych:-)

Gość gość
1) A co do seksu to myślisz że kobieta ma mniejszy pociąg i ochotę na seks? x dokładnie tak. 2) Wcale nie, czesto jest bardziej napalona niż facet. x odstaw chłopcze filmy na redtube

Facet powinien płacić zawszę niezależnie od tego kto kogo zaprasza. Jak tego nie rozumie to jest ciotą i nic nie wartym zerem.

Gość gość
Nie myl utrzymywania rodziny z płaceniem za jakąś lafirynde. x tylko, że ja facet na pierwszych spotkaniach ma problem z płaceniem za dziewczynę, na której mu niby zalezy (a chyba bardziej na jej tyłku) to kiepsko to rokuje z utrzymywaniem rodziny na przyszłość.

Chyba cos ci sie pomyliło dziewczynko. My nie jesteśmy od tego żeby za was płacić. Dorosnij. Mam płacić bo co? Jesteś pusta i zapamiętaj nigdy nie będziesz miała pieniędzy. Rusz d**e do roboty jak chcesz żeby cie było stać na cokolwiek. Ale poza tapetą pewnie nic nie umiesz.

Gość gość
Mam płacić bo co? x bo całe zycie będziesz dymać rękę zamiast pypki :P

Prawdziwy facet nie ma problemu z tym by zapłacić za kobietę ty najwidoczniej nim nie jesteś.