Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady11

matki zaniebuja swoje dzieci

Polecane posty

Mam znajoma ma 22 lata i synka 1,5 roku . Przy każdych odwiedzinach u niej widze ze dziecko jest kompletnie zaniedbane , chodzi w poplamionym ubraniu , mokrym od sliny buzke tez ma upackana . Ona sama co chwila nowy ciuch ,fryzura , paznokcie . nie mam nic przeciwko dbaniu o siebie , ale szkoda mi małego tym bardziej , ze sama mam brzdąca i nie chodzi brudny czy ośliniony . Kiedys jak było goraco to wycierala mu brudna szmatka do rak wlosy . to nie jest pierwszy raz b wstawia takie zdjęcia na portalu spolecznosciowym , ona wystrojona a dziecko obraz rozpaczy .

Gość gość
No i co zamierzasz z tym zrobić? Bo żalenie się na forum sytuacji nie zmieni, tej matce to powiedz.

tak tylko zastanawiam się dlaczego niektóre tak robia.... bo dla mnie to nie do pomyślenia , probowalam jej dac do zrozumienia delikatnie ale na nic

Gość gość
bo są egoistkami i leniami i dziecko jest na ostatnim miejscu. np. te co tu opisują że kasy mają jak lodu, ale dziecku kupiły wózek używany za 200 zł.

Dziecko nie ubrane , co chwila chore ale do lekarza prywatnie .... nie rozumiem tego .