Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaAnia1

Fotograf poszukiwany

Polecane posty

Gość malaAnia1

Polećcie mi proszę jakiegoś dobrego i przede wszystkim profesjonalnego fotografa ze Zgierza lub okolic. Znajoma chce kogoś kto zajmie się tym naprawdę dobrze i oczywiście w rozsądnej cenie. My, z mężem długo zastanawialiśmy się na jakiego fotografa się zdecydować. Przeglądaliśmy masę stron nawet z pobliskich miast. Okazało się jednak, że na dojazd takiego fotografa nas nie stać. W końcu jednak zdecydowaliśmy się zaufać komuś z naszego miasta. Możecie sobie ocenić na http://good-page.chost.pl/fotografia-slubna. php nazwa: zdjęcie Ani i Pawła. właśnie o coś takiego mi chodzi, aby fotka było prosta, nie wymuszona, po prostu piękna. Niestety nasz fotograf jest już zajęty w tym terminie, stąd moja prośba.

Gość gość
Ale rozsądna cena, to jaka? Jaki budżet?

Gość tiaaaaaaa
Kurna te zdjęcia z linku są potworne - każde z innej parafii, wyglądają jak pokradzione z różnych stron. W dodatku po jednej z każdego ślubu :/

Gość gość
"oczywiście w rozsądnej cenie." xxx Czyli mówiąc inaczej - za maksymalnie "tysiąć pińcet złoty" z plenerem i skórzanym albumem. A zdjęcia z podlinkowanej strony... szkoda gadać. Chcecie naprawdę dobrego fotografa, to przygotujcie budżet co najmniej 3000pln.

Gość gość
Profesjonalny fotograf ślubny, to koszt kilkunastu tysięcy zł. Reszta różni się jedynie tym, że lepiej lub gorzej kopiuje pomysły z portali fotografów ślubnych. Czy kosztuje taki jeden cztery czy jeden tysiąc, ich jakość prac jest identyczna. Poszukaj starszego, taki przynajmniej ma trochę rutyny w tym co robi. No i niech rzeczywiście będzie najtańszy.

Gość gość
Kolejny fotoziutek...

Gość tosia258
Na nasz slub zaprosilismy do współpracy tego fotografa http://rgfotograf.pl/oferta/ . Zrobił przecudowne zdjęcia i dodatkowo rozładowal mój stres przed śłubem. Fotograf z poczuciem humory i pasją do tego co robi.

Gość gość
Nie róbcie tego! Podając tutaj adresy fotografów z góry skazujecie ich na bezrobocie. Przecież wszystkim wiadomo, że na kafeterii jedynie ci najgorsi próbują złapać klienta, to wstawiając ich namiary przekreślacie ich kariery. Szkoda ludzi.