Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

walentynki

Polecane posty

Gość gość

jakie prezenty sobie dajecie na walentynki z drugą połówką?

Gość gośćówa
Właśnie przed chwilka pomyślałam o tym samym. A może jakoś spędzić czas inaczej zamiast prezentów?

Gość gość
ja jeszcze nei wiem. Jeszcze kilka dni na wymyślenie czegoś :D licze na mojego faceta że on coś zorganizuje :D

Gość gośćówa
Co to znaczy 40%?

Gość gość
my idziemy do kina i na kolacje, albo do teatru albo jakieś inne wyjście organizujemy sobie, do tego kolacja i kwiaty dla mnie :D w tym roku jojczyłam o stabilizowane żeby dłużej były ładne i licze na jakieś z rosebelle :D zobaczymy czy się spisze :D

Gość gość
Ja z moim kochaniem zdecydowaliśmy się na romantyczny wyjazd do eleganckiego dworku - http://palaczakow.pl/ . Zapowiada nam się cudowny wyjazd, już odliczam dni i nie mogę się doczekać. :)

Gość gość
My również stawiamy na wyjazdy, a nie na nieużyteczne prezenty. W ubiegłym roku byliśmy w Budapeszcie - polecam kąpieliska termalne, w lutym idealne :) A w tym roku wybieramy się do hotelu Łysoń w Inwałdzie (http://www.parkhotellyson.pl/464-walentynki-we-dwoje) skusiła nas piękna okolica, romantyczny program pobytu jaki oferuje hotel i fajna strefa spa :)

Gość graldi
Hehe, a propos 40%, to nie ma się co śmiać, ja kiedyś dostałem prezent na walentynki - butelkę wódki z naklejonymi serduszkami:) A żeby było zabawniej, za wódką nie przepadam. Do tej pory jestem z tą kobietą, od której dostałem ten prezent i ona do tej pory nie chce wspominać tamtych walentynek, wstydzi się tego prezentu:) A mnie to rozbawiło, w sumie bardzo praktyczny prezent, prawda?:) Ale tak czy siak wydaje mi się, że to nie prezenty są najważniejsze w ten wieczór, tylko po prostu spędzony wspólnie czas. W tym roku wyjątkowo idziemy na jakąś imprezę, rodzinna impreza, akurat 14.lutego. Także raczej będzie mało romantycznie, trochę inaczej niż zwykle, bo raczej staraliśmy się orgaizować w poprzednich latach jakieś romantyczne akcje, ale liczę, że mimo wszystko będzie to udany wieczór. A dla tych, którzy obawiają się tego, że ich wieczór może nie sprostać oczekiwaniom drugiej strony, zajrzyjcie do tych badań, widać, że tak naprawdę nie trzeba wiele, żeby zadowolić drugą stronę: http://www.studentnews.pl/s/180/6444-Swiat-mezczyzny-newsy/4050327-Idealne-Walentynki-dla-Niej.htm