Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kreska widoczna tylko pod swiatlo ?

Polecane posty

Gość gość

zrobilam wlasnie test, bo oczywiscie nie moglam doczekac sie rana. I na plasko jej nie widac ale pod swiatlo jest widoczna i jak sie spojrzy pod odpowiednim katem rowniez. Dodam , ze 3 dni wczesniej robilam test tej samej firmy i wlasnie porownuje, ze nawet pod swiatlo nic a nic nie widac.... Co myslicie ?

Gość gość
Fotke wstaw

Gość gość
50 na 50 tyle

Gość gość
mysle ze ciaza

Gość gość
kiedy masz mieć okres?

Gość gość
mialam miec 3 dni temu. sprobuje zrobic fote, ale mam slaby aparat

Gość gość
Pod światło to barwnik przebija...nie ma ciąży, zwłaszcza, że test robisz kilka dni po terminie miesiączki

Gość gość
Druga kreska powinna byc widoczna ostro i wyraźnie, w 5 minut po wykonaniu testu. Przeczytaj ulotkę, nie doszukuj sie tego, czego nie ma.

Gość gość
Przebija spod

Skoro miesiączka ci się spóźnia a test wychodzi negatywny to idź na badanie bety hcg :p

Gość gość
Kup jutro drugi test. Jesli znów będziesz szukac kreski pod swiatlo, idz do ginekologa i niech on Ci wytłumaczy, ze taki tez jest negatywny...

Gość gość
dzieki, ale i tak sie obawiam, ta kreska bylla od razu widoczna pod katem, a na wczesniejszym tescie ani troche. Schizuje bo mam duuuuzo bialego sluzu, a przed okresem u mnie zawsze sucho. Poza tym w dzien, w ktorym powinnam dostac miesiaczki, kiedy kochalam sie z narzeczonym zobaczylam ze mam zabarwiony lekko na brazowo sluz. Ale to bylo jednorazowe.

Gość gość
Spróbuje zrobić zdjęcie

Gość gość
kreska po 5 min i od ciemna wychodzi w pozniejszej ciazy a na poczatku jest slabiutka

Gość gość
m

Gość gość
Po terminie miesiączki to druga kreska powinna być silna. Takie jaśniutkie to moze nie dziwią, kiedy wykonuje się test po 6 dniach o stosunku..?

Gość gość
tak wez puknij sie w czolo po 6 dniach to zarodek nie jest jeszcze zagniezdzony zagniezdza sie od 6 do 12 dni po owulacji i dopiero potem wytwarza hormon, jak sie komus zagniezdziw 12 dniu to dopiero okolo 14 dnia po owulce bedzie slabiusienka kreseczka

Gość gość
Będzie dzidzia !!!:) Ja miałam to samo , 2 dni przed spodziewanym okresem zrobiłam i tez była jaśniutka po 3 min i tylko pod swiatlo , potem 2 test i to samo , I tez tyle białego sluzu , mnie jeszcze podbrzusze bolało . Zrob bete najlepiej ale bardzo prawdopodobne ze to fasolka:)