Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość25

walnieta teściowa!!!

Polecane posty

Gość gość
Twój mąż wybrał sobie godną następczynie matki. :D Dwie idiotki (argumenty jednej i drugiej powalające) jesteście obie powalone, a mąż to ciapa.

Gość gość
na twoim miejscu spierdałambym od tej rodzinki gdzie pieprz rośnie nawet sobie nie wyobrażam taki sytuacji, szukaj kogoś podobnego do siebie a miłość poboli i przejdzie, pomijając tą rodzinę to z mężem kompletnie się nie dobraliście

Gość gość
Masz durna tesciowa i tyle

Gość gość25
Z mężem mam wspólne zainteresowania tematy i takie same zdania jedynie w czym mamy starcia to w sprawie dzieci, ale to tylko dlatego ze mu matka z ojcem wbiła ze jeśli chce być prawdziwym mężczyzna to musi je mieć

Gość gość
a ten mąż to ma pipkę czy siusiaka ? bo ja obstawiam pipkę

Gość gość
Zgadzam sie z autorką i uważam że idioci nie powinni produkować potomstwa a tym bardziej wiązać się ślubem.

Gość gość
Marną jesteś prowokatorką niedorozwoju umysłowy

Gość gość25
Wole pracować rozwijać się zawodowo mieć czas dla męża i dla siebie, podróżować mieć czas na wszystko a nie tylko na dziecko.

Gość gość25
Nie jestem idiotka A ty taka niby mądra a oceniasz ludzi których nawet nie znasz.

Gość gość
po co odpisujecie na durne prowo. Jasne, stara baba wlazaca do sypialni i przeszukujaca szuflady zeby znalezc tabletki, bo niby skad by miala wiedziec gdzie sa i jak wygladaja, potem wracajaca do sypialni i wkladajaca nowe do pudelka:D:D wypytujaca sie o okres a ta z usmiechem na japie sie spowiada i jeszcze ja do ginekologa zabiera, a za chwile pisze jaka to asertywna jest hahah spier z tym szitem, jestes glupsza niz bohaterowie twoich wypocin

Gość gość25
Sama zawsze się wpycha do mieszkania i nie można jej wywalic, maz tez próbuje ja wygonic mówiąc jej żeby juz poszla i ze juz nie ma ochoty na jej wizyty, ale baba ma to gdzies. Wie gdzie co jest bo od zawsze myszkuje nam po kątach kiedy nie ma mnie w domu tylko mąż. Nikt w rodzinie juz nie może jej znieść. Bo albo nas albo brata męża dręczy, jedynie siostra męża ma od niej spokój bo sie wyprowadziła daleko do innego miasta.

Gość gość
ja myśle że ona może być psychiczna, naprawdę chorzy psychicznie tak się zachowują że nic do nich nie dociera, może warto zapisać ją na konsultację do psychiatry bo to normalne nie jest, normalna osoba chociaż by się obraziła na samo wypraszanie z domu

Gość gość25
O ile wiem to kiedyś przebywała w szpitalu pod przymusem, tak mi mówił mój maz, tylko ze on za bardzo tego nie pamięta bo był mały, wiec może jakąś ja zresztą rodziny zmusimy do badan

Gość gość
Ty tez powinnaś się leczyć.

Gość gość25
Czemu niby?

o masakra. starsza mojego narzeczonego za to się wkur*ia, że mu obiadu nie robie (nie umiem gotowac i nie lubię). i te teksty jak żona brata zrobi obiad i poda "nie fajnie jak ci tak ktos obiad poda?" hahaha no wiocha straszna. olewać to.

Gość gość
Moja teściowa to tez baba z piekła rodem ciągle się na mnie obraza i nie uznaje sprzeciwu ,wczoraj powiedziałam jej co o tym wszystkim myślę i teraz ona ze swoją córeczka obmyslają plan zemsty na mnie

Gość gość
Przez tą babę spać nie mogę normalnie się wykonczę

Gość gość
ja mysle że powinniście zrobić zebranie rodzinne skoro innym tez się daje we znaki a potem zaprowadzić ją do psychiatry dostanie leki i może będzie lepiej funkcjonować o ile bedzie je brać regularnie, musicie też poszukać w jej papierach na co się leczyła, nie może być tak że tak chora osoba jest zostawiona sama sobie, nie leczy się i robi co chce wchodząc ludziom na głowę, może na początek niech mąż sam porozmawia z psychiatrą może wam coś doradzi są terapie dla takich osobach, oddziały dzienne

Gość gość
przemysl jeszcze kwestię dzieci, chociaż żebys jedno miała, ja też nie mialam instynktu do dzieci, balam sie utraty pracy, czy sobie poradze jak to będzie, a zaryzykowalam i teraz jestem najszczesliwsza na świecie jak mnie rano budzi mały krzykacz i ciągnie za włosy, straciłam figurę, dziecko dużo kosztuje, stracę za moment pracę, na dokładkę nie spię prawie nocami bo dziecko daje mi w kość, ale to się zapomina jak się przytula do siebie małego człowieka który wygląda podobnie jak ja i podobnie się zachowuje, tak samo układa się do snu, wzdycha czy się uśmiecha