Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gruba i szczęśliwa sposób na promocję?

Polecane posty

Gość gość
nikt powinien zajadać się śmieciowym żarciem ale oczywiste że szczuplejsza osoba tak się żywiąca będzie zdrowsza niż gruba/otyła tez nie jedząca zdrowo nadmierna waga obciąża organizm, to fakt a słabe kości to kwestia właśnie różnych niedoborów (wiele osób ma np. mało wit. d), a nie zbyt niskiej wagi

Gość gość
BTW - masz świetną fryzurę. Mojej mamie się bardzo podoba :). Można wiedzieć, gdzie chodzisz do fryzjera?

Gość gość
autorka tego bloga raczej nie jest zwyczajnie gruba, a po prostu otyła, sądząc po fotach tych wielorybów jakie tam wkleja

Gość Gruba i szczęśliwa
Nie określam siebie przez sylwetkę, ale jak się ciągle słyszy komentarze odnoszące się do Twojej sylwetki, a nie intelektu, to to trochę determinuje sytuację, że ten blog nazywa się tak, a nie inaczej. I to nieprawda, że szczupli, którzy jedzą g*******e żarcie będą zdrowsi. Oni pójdą do lekarza dużo później. Być może jak już będzie za późno. (jest coś takiego, jak pojęcie 'chudego grubasa')

Gość gość
Tutaj się z Tobą zgadzam. To jest nawet niebezpieczne, że ktoś ma dobrą przemianę materii i wrzuca w siebie wszystko jak w śmietnik, bo 'nie mam nadwagi to jest ok'. Ale na plus, że zdrowo się żywisz. Zawsze to ładniejsza skóra, lepsze trawienie, nawet jeśli nie schudłaś.

Gość Gruba i szczęśliwa
jaka jest granica między 'zwyczajnie gruba', a 'po prostu otyła'? chciałabym wiedzieć. Co do fryzjera - od kilku lat obcina mnie przyjaciółka, w domu ;) Ale dzięki za uznanie!

Gość gość
Nie musisz słuchać innych ludzi ;). Wiesz, że ludzie zawsze będą gadać na coś odmiennego czy nie przystającego do ich gustu

Gość gość
haha mówiłem że wieloryb :D

Gość Gruba i szczęśliwa
Bardzo mocno utrudnia mi dyskusję z Wami fakt, że nie używacie nicków - i mam wrażenie, jakbym odpisywała tylko jednej osobie.

Gość gość
Zazdroszczę przyjaciółki w takim razie. Ja nacięłam się już na 2 w teorii polecanych fryzjerów w Krakowie. Teraz nic nie robię z włosami, tylko końcówki raz na 2 miesiące. A mama to już w ogóle ma pecha..

Gość nilia
No to już daję sobie nicka.

Gość papapaulina
Czy ona jest otyła, gruba, chuda, niska, gruba, szczerbata, łysa czy jakakolwiek, to nie jest Wasz interes. Właśnie takie komentarze jak Wasze powodują, że ludzie czują się ze sobą źle. I dlatego właśnie takie blogi są potrzebne, bo uświadamiają, że to jak się ze sobą czujesz to tylko Twoja sprawa i nikt nie ma prawa krytykować Ciebie ze względu na wygląd. Nazywanie kogoś wielorybem, to bardzo prostacka zagrywka.

Gość gość
Przepraszam, to nie moja wina, że wchodzą w mój wątek także prymitywne osoby. Nie odpowiadam za cały świat...

Gość gość
prawictwo, ty też stąd w*********j.

Gość Gruba i szczęśliwa
@prawictwo pospolite - ale serio? jakby nie było nic pomiędzy.

Gość gość
jesteś po prostu chora albo masz zaburzenia hormonalne albo przeżeranie się chorobliwe, a twoje szczęście to takie samo szczęście jak osoby na wózku czy sparaliżowanej tylko z tym że ty mogłabyś coś ze sobą zrobić albo twoi rodzice kiedyś...

Gość gość
masakra, taka otyłość to już kalectwo, to jak choroba co innego być trochę przy kości, a co innego być taką toczącą się kulką

Gość gość
jesteś naprawdę wielka :( nie mówię zeby być chudą czy nawet szczupła ale to choroba

Gość gość
mhmm fajną ma dupcię ta z fotosika :classic_cool:

Gość Gruba i szczęśliwa
Cieszę się, że interesujesz się moim zdrowiem, ale nie - ani się nie obżeram chorobliwie, ani nie mam problemów z hormonami (badałam) - co najwyżej z metabolizmem - po prostu jest zj****y. I bardzo proszę nie mieszać w to moich rodziców. Oraz wypraszam sobie nazywanie mnie od toczących się kulek, jakoś sobie radzę, dziękuję.

Gość gość
Przepraszam Cię za tych ludzi :/.

Gość gość
może i się nie toczysz, ale wyglądasz jak kulka

Gość papapaulina
Gruby schudnie, ale głupi nie zmądrzeje.

niczym sie nie przejmuj - tu każdy kto ma odwagę pokazać siebie takim jakim jest - czyli prawdziwym od razu dostaje łatkę :) to specyfika kafe i dzieciaków , ktore tu piszą :)

Gość gość
od razu sie pani musiala na fejsie pochwalic,ze na kafe pani jest "gwiazda" grube niestety zawsze udaja ,bo w srodku sa wredne i zawistne.waze 48kg i nie raz spotkalam sie z zawiscia i falszem grubasek. autopsja.

Gość prawictwo pospolite 135
ja to podsumuje w jeden sposób - gruba może być tylko pozornie szczęsliwa . To jest oszukiwanie samego siebie. dlatego odchudzanie się jest tak ważne . Co to daje? lepsze zdrowie , większą wiare w siebie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c6cdf0f30e43d94e.html

Gość prawictwo pospolite 135
wyobraz sobie otyłą panne w stringach ?