Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOŁO TWOJEGO BLOKU STAWIAJĄ DRUGI BLOK?

Polecane posty

Gość gość

to jest horror wynajmuję mieszkanie od listopada a w grudniu zaczęli stawiać nowy blok parę metrów dalej jest taki hałas że szlak trafia mam malutkie dziecko okno muszę otwierać żeby wywietrzyć mieszkanie. Zadzwoniłam do właścicielki i zapytałam czy wiedziała o tej budowie oznajmiła że tak i dodała wytrzyma pani inni też chcą gdzieś mieszkać w życiu bym nie wynajęła tego mieszkania o tyle dobrze że sąsiedzi są ok nie ma studentów i imprez z nimi związanych

Gość gość
ciesz sie ze tylko wynajmujesz a nie kupilas

Gość gość
"szlak" cię trafia? Cały czy tylko kilka metrów? ha ha ha szlak :D

Jednym przeszkadzają studenci, innym małe i ryczące dzieci. Nie każdy imprezuje i nie daje żyć innym. Mi pod oknem remontują całą ulice od jesieni i tak do wiosny albo lata będzie i też żyjemy.

Gość gość
witaj w klubie ty wynajęłaś ja kupiłam a za 2 miesiące zaczęli stawiać nowy blok robotnicy drą mordy jak to na budowie. Jest błoto które wnosi się do klatki i do domu płakać się chce nie mam już siły koło roku to potrwa jak nie dłużej. Chcieliśmy sprzedać opuściłam cenę było kilku chętnych ale po rezygnowali musimy się uzbroić w cierpliwośc

Gość gość
Pociesza mnie fakt że nie jestem sama hehehe jak gdzieś jechałam i widziałam stawianie bloków koło innych i ten syf szkoda tych mieszkańców mi było albo remonty ul masakra pozdrawiam wszystkich borykających się z tym lub innymi problemami remontowymi.

Gość gość
ale problemy sobie wymyślacie,chyba gorszych nie macie? przecież to okres przejściowy, wybudują skończą i będzie spokój, żeby mieszkanie od razu sprzedawać bo blok zaczęli budować, o ludzie!!!

Gość gość
w większości przypadków tak jest, chciało się mieć piękny trawnik i zieleń to trzeba było sobie dom wybudować na własnej działce

Gość gość
a co w tym dziwnego ze blok buduja? to chyba normalne rzadko kiedy sie zdarza zeby jeden blok stal a w kolo pole. Bloki sa zazwyczaj na osiedlu gdzie jest ich bardzo duzo a jak nie to sie buduje kolejne. ja tez mieszkam w 2 pietrowym bloku a okno mam na 4 pietrowe i co? nie powiesze sie, tez bym chciala widok na morze ale trudno, ciesze sie ze mam SWOJE I WYNAJMOWAC NIE MUSZe