Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AzotanzBaru

Pytanie do kobiet z po przejściach

Polecane posty

Gość AzotanzBaru

Nurtuje mnie pewna kwestia. Panuje przekonanie, że warto czekać na tego jedynego, na swoje przeznaczenie, miłość życia, która jak zapewniają przyjaciele napewno przyjdzie, a jak pokazuje życie jednak nie zawsze. A co jeżeli nie nadchodzi? Czekanie oznacza tkwienie w samotnosci, czasem w przelotnych związkach, biologia nieuchronnie odbiera prawo do posiadania dzieci. Pytanie do kobiet, które mają dzieci, ale ich małżeństwo nie jest , lub, nie było idealne. Związały się z kimś bez żaru uczucia, może z rozsądku, albo z innego powodu. Czy gdybś mogła odwrócić czas, uważasz, że nie warto było się z tym kimś wiązać, nie mieć z nim dzieci i czekać dalej, czy może pomimo, że tak jest jak jest, masz kochane dzieciaki i w sumie pomimo wszystkiego złego dobrze się stało?

Gość gość
na dobrą sprawę każda kobieta po przejściach Ci to powie, że żałuje lub by tego nie zrobiła... ja też... gdybym wiedziała, że się rozejdę z swoim byłym mężem nie wyszłabym za niego. jednak nie ma tego złego... mam wspaniałą córkę z tego związku :)