Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_zestresowany

sex w prezerwatywie a ciąża

Polecane posty

Gość gość_zestresowany

Wczoraj pierwszy raz uprawialem sex z moja dziewczyna zabezpieczylismy sie prezerwatywa durex classic. Kochalismy sie z przerwą aby sprawdzić stan prezerwatywy, była okej więc dalej zaczęliśmy. Otóż po odbyciu stosunku zaczęliśmy się bać że zajdzie w ciążę. Gumke sprawdzalismy 2 razy po stosunku (pomopowanie powietrzem i nalanie do niej wody) nic nie przeciekalo. Wytrysk miałem na zewnątrz zdala od jej pochwy. Bardzo się boimy że mimo zabezpieczenia wpadliśmy. Dodam że mój wytrysk był skromny i sperma była przezroczysta. Czy jest możliwe że zajdzie w ciążę ?

Gość gość
nie wolno miec s... jak sie jest w ciazy

Gość gość
O Boże, na drugi raz poukladajcie puzzle.

Gość gość
Na pewno nie będzie dziecka. Jest to nie możliwe bo: 1. Byla prezerwatywa 2. Spuściłeś sie nie będąc w dziewczynie. Zanim zaczniecie uprawiać seks musicie dojrzeć, bo dzieci nie da się zrobić robiąc kilka ruchów w gumce... Oj dzieci, dzieci..

Gość gość_zestresowany
No nie wiem, cały czas się martwie :/

Gość gość
Nie martw się dziecko to radość.Nie ma pustego ru/chania tylko.

na pewno nie, ale jak się tak bardzo stresujecie to niech zrobi test ciążowy za parę dni :)

Gość gość
Proszę nie uprawiaj seksu, skoro boisz się,że Twoja dziewczyna może być w ciąży NIE MAJĄC kontaktu ze spermą. To śmieszne. W podstawówce nie powinno się uprawiać seksu- choć chyba i tam już dzieci wiedzą, że do zapłodnienia potrzebny jest plemnik !

Gość gość
Nie ma takiej możliwości. Jeśli boicie się ciąży to współżyjcie tylko w dni niepłodne. Dziewczyna łatwo je wyznaczy np testerem owu na ślinę. Albo dodatkowo stosujcie żel plemnikobójczy np contragel