Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nosi w portfelu zdjecie ex.

Polecane posty

Gość gość

Zdjęcie jest ukryte pod innymi zdjeciami.Niedawno to odkryłam.Ukrywał to przede mną a mowił ze juz o niej nie myśli.I ja mu uwierzyłam.To taka głupia p***a,puszczalska,taki lachon co kazdemu obciąga .Jak on moze nosic zdjęcie tej lafuryndy.Czy go zostawić poradźcie.

Gość gość
gorzej jakby nosil zdjecie mamusi :P, :P, :P stopka: twoje terz? :D

Gość gość
No to niezły c***j!!!!

Gość gość
Wyrzuć mu to zdjęcie.

Gość gość
Moj tez mial zdjecie ex w portfelu. Robil przy mnie porzadki w kartach i zauwazylam to zdjecie. Zapytalam sie co to ma znaczyc, a on ze nie wie. Kiedys schowal i tak juz zostalo. Nawet nie wiedzial ze je tam ma. I przy mnie je podarl i wyrzucil. Po sprawie. Ale mimo wszystko mnie to zabolalo.

Gość gość dżina ciemno oka
A skąd takie stwierdzenie ze lachon ? On Ci tak powiedzial? Znasz ją? Bez powodu nie trzymał by zdjęcia jej. Może nie do końca zapomniał albo sentyment pozostał.

Gość gość
Witam serdecznie, Dzięki kartomTarota jestem w stanie odpowiedzieć praktycznie na każde konkretne pytanie. Pomogłam już setkom osób odnaleźć siebie i podjąć ważną w ich życiu decyzję. Moje wróżby pomagają uświadomić ludziom jak dużą mocą dysponują Wróżka Bonita bonita222@op.pl http://wrozkabonita.wizytowka.pl/ Twitter: TarotOnline

Gość gość
Znam ta kobiete z widzenia i ze słyszenia.To taka co kazdemu daje,bez tego żyć nie może,ładna ale głupia ,taka obciagara .Jak sie dowiedziałam,ze on z nią był to nie moglam w to uwierzyć a teraz to jej zdjęcie.co robić,poradzcie

Gość gość
Mój ma zdjęcie mamy z młodości, takie w stylu Monroe, nie komentuje, bo poza tym jest normalny

Z widzenia i słyszenia to nie to samo. Widziałaś żeby sie puszczala i tym bardziej stwierdzasz że to lachon:-) słyszeć a znać to różnica. Może ten twój sam ci na ściemnial a ty łykalaś to jak pastylki. Porozmawiaj z nim na ten temat i każ mu po usówać zdjęcia.

Gość gość
Jeśli z jakiś powodów nie będzie chcial po wyrzucać tych zdjęć to wtedy masz czym się martwić:-)

Gość spid
Ja do tej pory mam zdjęcia swojej byłej. Byłej po spiepszyłem sprawę itd. Pamiątka po niej może czasem spogląda i wspomina stare dobre czasy. Mam nową partnerkę ale to nie to samo sentyment po został.

Gość spid
Jej co za duży zasłub słów jestem pod wrażeniem, p***a,lachon,dupo dajka he itd:-) ile ty masz lat autorko topiku?

Gość gość
A ty powyżej widziałaś słownik?

Gość gość
W nerwach tak sie pisze.Znam kolesi którzy ja przelecieli itd.i oni mi powiedzieli ze mój kiedyś był z ta cizią,lachonem co chętnym robi bo lubi.Ile mam lat 26 .A co wy byście zrobiły na moim miejscu,olać go?

Zrobisz jak uważasz.

Gość gość
Wlasnie nie wiem co robić i was pytam o rade,jeju ludzie poradźcie.I jeszcze ciągle gada o niej jak bardzo go skrzywdziła,zebym ja mu tego nie zrobiła.Co myślicie?

Gość gość
On o niej nie zapomniał.

Gość gość
:-(

Gość gość
Nie jesteś wiele warta z takim słownictwem 🖐️

Gość gość
nie cackaj się -n Jego oczach spal -proste

Gość gość
13:58,widać ze nie masz faceta bo wiedziałabyś jaka jestem wściekła i próbowałabyś sie postawic w mojej sytuacji.

Gość gość
Juz to widzę jak mój facet ma w portfelu zdjęcie byłej :) dobry żarcik