Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem sobie odpuścić, kocham ją.

Polecane posty

Gość gość
Miłość z pożadaniem pomyliłem twoim zdaniem. Dlaczego tak uwarzasz?

Gość gość
Udowodnij jej ze jestes dojrzałym emocjonalnie facetem,odpowiedzialnym,gotowym stworzyć poważny związek na długo a nie fochowatym dzieciakiem który sam nie wie czego chce.To jest b.wazne szczególnie jeśli ty jestes młodszy.Pokarz sie z dobrej strony.Taka kobieta chce stabilizacji,bezpieczenstwa,pokarz jej ze przy tobie jej tego nie zabraknie a sukces będzie szybciej niż myślisz.

Gość gość
Długo ze sobą byliście? I dlaczego zerwała, jak to tłumaczyła?

Gość gość
fochowatym nie jestem człowiekiem, nie szczelam fochów i doskonale wiem co chce i jakie mam cele, a mamy podobne bardzo, tłumaczenie jej było po krętne, że tak powiem bo wciąż zostawia nadzieję.

Gość gość
Ona kocha tylko boi sie tej miłości.Pokarz jej ze moze na ciebie liczyć,ze jestes odpowiedzialny ,ze kochasz szczerze,ze z twojej strony to nie żarty.Ona myśli ze sobie żartujesz.Musisz się postarać .Nie obrażaj się za byle co,nie struj fochów kobiety tego nienawidzą,nie stosuj głupich gierek jak to faceci maja w zwyczaju bo myślą ze kobiety to lubia,a to działa odwrotnie,wkurza to mało powiedziane,a potem ma sie takiego faceta dość.Zadzwoń,spotkaj sie z nią,porozmawiajcie,powiedz jej wszystko otwarcie.To polowa sukcesu.

Gość gość
To może wystarczy jasno określić czego byś chciał w waszym związku i co możesz jej dać, a ona Tobie, przekonaj ją,że warto spróbować. czy to różnica wieku jest dla niej przeszkodą,nie jest taka duża a z dojrzałością bywa różnie bez względu na wiek.

Gość gość
Właśnie potrzebuje tej otwartej rozmowy. A tu jest z tym ciężko. Jak narazie nie odbiera telefonu. Podejrzewam że jest zajęta spróbóję później.

Gość Cyganeczka1
Nie ta to inna,kobiety i mezczyzni sa jak pociag nie ta lub ten to bedzie inny-proste.

Gość gość
Masz 5 lat ? Żaden normalny facet nie ryczy po babie :D

Gość gość
On nie ryczy człeku. ;)

Gość gość
To po się żali? To jest smieszne mało to kobiet na swiecie ?

Gość gość
Najwidoczniej dla niego ta jedyna. OffToP

Gość gość
To zależy jak sie postarasz.Jak dobrze to będzie okej,jak słabo to bol.Prawdziwa milość jest zadka,walcz,bo mozesz juz nigdy sie nie zakochać

Gość gość
Potrzebujesz dobrej cioci żeby cię utrzymywała.Może wie ze chcesz ja tylko wykorzystać finansowo bo leser z ciebie jest.Madra kobita ze cię zlała cwaniaczku.Do roboty sie wez .