Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet zakochanych w badboyach

Polecane posty

Gość gość
Czyli jednak tak?

Gość gość
a dlaczego faceci kochają zołzy? To działa w obie strony, ludzie tajemniczy, na bakier z zasadami często pociągają płeć przeciwną. A jak ktoś jest psychopatą to dodatkowo posiada talent do manipulowania innymi. W sumie więcej znam związków takich misiaczków z badgirl niż kobiet zakochanych w niegrzecznych chłopcach. Odpowiadając na pytanie mi się raz trafiło, bo facet był mega przystojny i z******ty w łóżku :D nie jakiś tam dominujący, ale właśnie dbający głównie o moje potrzeby. Potem zaczęły wychodzić na jaw jego grzeszki, w tym, że ma wyrok :o jest agresywny, okrada i terroryzuje własną rodzinę to długo nie mogłam uwierzyć, bo mi się wydawał taki słodki i niewinny, tylko te oczy zadziorne, ech :p taki "zbój, ale mój", trochę trwało zanim się otrząsnęłam z tego :(

Gość gość
Mężczyźni nie kochają zołz. Były robione badania w USA i wyszło, że za najmniej przystojnych kobiety uznali mężczyzn, którzy się uśmiechali, a mężczyźni wybrali kobiety, które się uśmiechały za najbardziej atrakcyjne. Już nawet facet, który miał minę jakby się miał rozpłakać został oceniony wyżej niż uśmiechnięty.

Gość gość
A jakie cechy charakteru kochają kobiety u tych badboyów.?Wypiszcie. Dla przykładu podam ich cechy: brak empatii, pewność siebie, arogancja, agresja, nadmierne okłamywanie, narcyzm.

Ja osobiście powiem że nie lubię takich letnich niby cwaniaków że niby groźny ale na pozór lub takich co jedynie pozują na bad boyów to już żenada kompletna - albo tacy jak Igor Pikus albo absolutnie niegroźni.

Gość gość
To jakie konkretnie POCIĄGAJĄCE cechy charakteru posiadają ci badboye? Tak trudno odpowiedzieć wprost?

Gość gość
Pfff na pewno bym na kochanka nie wzięła DRESA!!!. Jeżeli nie rozumiesz tego co pisze to nie wypowiadaj się za mnie bo ja wiem co bym chciała a co nie. Mężczyzna ma mnie szanować, kochać wyglądać porządnie a nie jak wieśniak z pałką. Tylko tak mi się kojarzy dres. Jeżeli chodzi o ideał to do niegrzecznego chłopca pasuje mi tylko Josh Holloway

Gość gość
jeszcze zapomniałem o dwóch cechach badboyów- brawura i ryzykowność.

Gość gość
A możesz opisać tego Josha Hollowaya? Bo nie oglądam telewizji.

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
Nic mnie nie pociąga w dresach, żadna ich cecha charakteru. Nienawidze szpanu, głupich żartów, brawury, cwaniactwa itp itd

Gość gość
co ma uśmiechanie się do cech charakteru? Faceci traktują uśmiech jako zaproszenie do flirtu, a to kobieta daje sygnał do rozpoczęcia flirtu, znajomości. No na mnie osobiście nic tak nie działa jak męski, zadziorny uśmiech, może trochę niegrzeczny. Chętniej zainteresuję się facetem, którym na mój widok się uśmiechnie niż takim który ma minę jakby miał się rozpłakać :D no błagam.. Trzeba rozróżnić dwa pojęcia: niegrzeczny w sensie dres rozrabiaka, który pociąga chyba tylko osiedlowe lalunie, dlatego, że ma autko i może zabrać na dyskotekę. Prawdziwy badboy to dla mnie człowiek niebezpieczny, trochę psychopata i jeśli o takim mówimy to chyba normalne, że pociąga wszystkich dookoła, bo jest doskonałym kłamcą i manipulantem, a zakochana w nim kobieta jest święcie przekonana, że jej facet jest wzorem cnót wszelakich.

Gość gość
Chodziło mi o subkulturę, a nie o przeciętnego faceta, który lubi sobie pobiegać w dresach.

Gość gość
Jeżeli chodzi Ci od subkulturę DRESÓW to sa beznadziejni i nie wiem jak mogą pociągać kobiety.

Gość gość
Dobra ide narka. DRESY SA BEZNADZIEJNE to debile bezmuzgie jeti, c***y, z malymi hujkami,

Gość gość
Mi nie chodziło o wygląd tylko o charakter. W końcu James Dean był przeciętniakiem z wyglądu, a kobiety do niego ciągnęło.

Jako ciekawostka - tak wyglądali ludzie z najgroźniejszego gangu w Polsce - Gangu Mutantów. Co prawda brakuje tam kilku czołowych postaci m.i.n Igora Pikusa ale orientacyjnie takie mieli twarze. http://odu.pl/a6sg

Gość gość
Dalej nie odpowiedziałyście jakie KONKRETNIE cechy charakteru czynią bedboja pociągającym.

Gość gość
Widać po twarzach, że kryminaliści. I w dodatku otyli.

Gość gość
Nikt nie odpowiedział jeszcze na pytanie z tematu.

Gość gość
Kobiety jakieś tajemnicze są. Nawet nie potrafią wskazać cech charakteru, którymi przyciągają ich recydywiści.

Nad cechami zastanawiają się jedynie przeciwieństwa bo dla tych ludzi i ich partnerek to jacy są i co robią jest z gruntu normalne.

Gość gość
Nie rozumiem tego postu wyżej.

Gość gość
up