Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale żenada, ludzie są pazerni

Polecane posty

Gość gość

Śmiać mi się chce jak ludzie się potrafią kompromitować dla zdobycia kilku groszy. Ostatnio miałam irytującą sytuację: Siostra mojego chłopaka wygrała bilety do cyrku, było na nich napisane "bezpłatne wejściówki" i ogłaszała się na portalu społecznościowym, że chce 30 zł za każdy bilet ;/ Kto w ogóle chciałby iść do cyrku i jeszcze za to płacić? Zainteresowanie znikome, nic zresztą dziwnego, więc usiłowała nam tzn. swojemu bratu(mojemu chłopakowi) je wcisnąć "po zniżce" 20 zł :) i jeszcze to powiedziała z taką łaską jakby nam robiła jakąś przysługę, że niby taka okazja się trafiła! Oczywiście chłopakowi powiedziałam co sądzę o jego siostrze. Kolejna sytuacja: Koleżanka kupiła bilety na jakiś charytatywny maraton zumby. Nie może pójść i chce je komuś odsprzedać. Jak dla mnie to chore. Nawet jeżeli wydała kasę na te bilety, powinna komuś je oddać za darmo, komuś kto akurat ma czas, żeby tam pójść albo w ogóle olać. Przecież kwota ze sprzedaży ma być przeznaczona na cel charytatywny.

Gość gość
polaczkowa cfaniara!bizneswoman. na su za 5 zł cyckami machają takie polskie bizmesłomen. hahahahahaha ot podludzie polaczkowe

Gość gość
jestes ze strz op.?

Gość gość
tak a moja koleżanka z gimnazjum próbowała mi sprzedać płytę z gazety z testami gimnazjalnymi :D

Gość gość
w biednym kraju mieszkają biedni, pazerni ludzie - co w tym dziwnego?

Gość gość
a nie wstyd, kiedy bogaty celebryta namawia biednych emerytów do kupna garnków za 5 tys???