Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

speak12

dlaczego??????????

Polecane posty

na tym właśnie polega obgadywanie, mówimy coś za plecami, a potem udajemy, że jest ok. Kwestia moralności. I odwagi. Mało kto powie Ci coś w twarz. Przykre. Ale nie ma co się przejmować takimi osobami. Olać z góry na dól. Ludzie zawsze będą gadać ;)

no fakt trzeba to olac malo to innych zmartwien.......

niech wymyślają, jak ktoś mądrzejszy to nie uwierzy, z idiotami nawet nie ma co się zadawać. trzeba brać poprawkę na ludzi i tyle ;) poza tym najczęściej jest tak, że obgadywacze się szybko nudzą i przeskakują na kolejną 'ofiarę' jeśli nie widzą efektu swoich działań ;))

przeskocza na inna "ofiare",ale i tak do poprzedniej powróca bo im to pewnie sen z powiek zabiera:)ja jestem taka ze zaraz sie przejmuje dziwnie sie tak czuje tym bardziej ze wiem ze te ploty sa nie prawda........nie lubie czegos takiego bo jak ktos ma cos do mnie to niech mi to powie wprost a nie wszystko za plecami.za mloda pewnie jestem dlatego sie przejmuje tym.......

a ile masz lat? ja też się kiedyś przejmowałam. a teraz ?? nigdy nie ma tak, że zadowolisz wszystkich. a że kłamią? hmm może porozmawiaj z nimi, najlepiej publicznie, przy kimś, zapytaj skąd mają takie informacje (ciężko mi pisać bo nie wiem o co chodzi) i niech nie wtykają nosa w nie swoje sprawy, tym bardziej że wymyślają chociaż ja bym chyba olewała..