Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktoś kto kupił sobie mieszkanie ale

Polecane posty

Gość gość

nie na kredyt, za własną gotówkę ( nie od rodziców,babci,cioci itp.) ?ile odkładaliście,ile macie lat?

Gość gość
Może za 120 lat byłbym w stanie kupić. Jestem dumny z polskiego dobrobytu, demokracji i wolności.

Gość gość
kupiłam sobie za gotówkę w wieku 39 lat bez pomocy rodziców w Europie taki wiek do kupowania nieruchomości na stałe jest normalny bo młodzi nie kupuja tylko wynajmują a kupują około 40 stki lub 50 siątki kiedy chcą już osiąść na stałe Tylko w Polsce jest pogląd że im młodziej ma się mieszkanie tym lepiej świadczy

Gość gość
dziś --> a czy w PL są płace takie jak w UE głupku? Gdyby były, to by mozna było wynajmowac , a tak lepiej spłacać kredyt. Czego nie rozumiesz?

Gość gość
Nie wiem gdzie w UE, ale j'ai w UE kupilam jus drugi dom. Z tego co widze tout wiekszosc mlodych Troche wynajmuje a gdy jus maja zdolnosc kredytowa to kupuja. Pirwsza nieruchomosc nieduza i niedroga. Po 30 docelowy dom. Po 40 dom letniskowy. Ja jestem 30 i mam drugi dom. Drugi kredyt. Pierwszy dom sam sie splaca z wynajmu. Nie znam nikogo tutaj kto kupil za gotowke.

Gość gość
ja chce kupic za gotowke ale juz mnie wykancza to oszczedzanie na wszystkim:(

Gość gość
ja kupilem dom i zaluje. teraz gdybym mial kase to bym nie kupil