Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

czesc , zdaje sobie sprawę ze nie jest to taki pierwszy temat ale potrzebuje rady kobiet doswiadczonych które chętnie podziela się swoimi doswiadczeniami i pomogą :) a wiec mam 17 lat roczników o 18 mój chłopak 21 jesteśmy ze sobą prawie rok. Ogólnie dobrze się dogadujemy, świetnie czujemy razem,widzę ze mu zależy i ze mnie po prostu kocha. Jest prawiczkiem, nie naciska mnie na pierwszy raz. Znamy się trochę, pieszczoty wzajemne mamy za sobą. Ogólnie na poczatku do tematu seksu podchodzilam z wielkimi obawami, miałam tylko w głowie CIĄŻA teraz trochę się to zmieniło, bardzo mnie pociąga, chce jego bliskości. Po prostu pragnę go i czuje ze jestem gotowa, ale mimo wszystko nie zapominam o tym jakie może mieć to konsekwencje. Co do metody zabezpieczającej wybralismy durexy. Nie mam regularnych cykli przez to kalendarz owulacji tak na prawdę pewnie nie zgadza się z rzeczywistoscia ale może wiecie lub czy możecie doradzic kiedy najlepiej wybrać ten czas. Od razu po miesiaczce, przed? Mimo wszystko wolalabym nie trafić na dni owulacji.

Gość gość
może zacznijcie od analu? ja tak zaczęłam i nie żałuje, stresu o ciąże nie było

Gość gość
Pierwszy raz był wspaniały i nie bolało wcale,zależy od delikatnośc***artnera.Zaczął wtedy jako mój chłopak robiący to pierwszy raz,był prawiczkiem od minetki i doszam do szczytowania potem delikatnie zaczął masować członkiem wargi sromowe i na kilka razy wchodził w pochwę na kilka cm i gdy byłam całkiem wyluzowana wszedł stanowczo do końca i.Już nie wyjmował do samego wytrysku ja miałam kolejny orgazm równocześnie z nim i przytrzymał dość długo bym wytrysk miała do końca.Było Wspaniale.

Gość gość
Uprawialismy juz sex analny ale bardzo mnie bolalo i jakoś jestem co do tego negatywnie nastawiona. Wolalabym jednak tradycyjnie :)

ojej jak słodziutko sie zrobiło czujesz jego bvliskosc, wspaniale:))) pieknie a on tylko chce przetrzepac i nastepna :)