Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinien wdł. was trwać okres zapoznawania się zanim zostanie się parą?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
zalezy jak sie dogaduje z druga osoba. Jesli dobrze to samo tak jakos wychodzi,poznajemy sie w trakcie i zostajemy para(nie wiem miesiac?) jesli z kims spotykam sie dluzej by go poznac przewaznie zostajemy tylko kolegami. nie wiem czemu tak mam. Moze ze wzgledu,ze "przed" byciu para raczej nie jestem wylewna i nie okazuje jakichkolwiek "uczuc" typu przytulenie,namietny pocalunek...

Gość gość
ja zostałam ze swoim po tygodniu, także według mnie to zależy od ludzi ;)

Gość gość
Długo. Nie wejdę w związek z kimś kogo prawie nie znam, jak dla mnie to absurd.

Gość Hop siuuup
Po 2 tygodniach razem zamieszkalismy, po dwóch miesiącach zaszłam w ciąże ( nie była to wpadka). Niby głupota, a wyszła mi na dobre :-)

Gość gość
W moim przypadku długo, ale tylko dlatego,że dla mnie absurdem jest całować i przytulać kogoś kogo znam tydzień czy dwa. Dla mnie to jest wciąż obcy człowiek wtedy. Zawsze się zastanawiam jak można się tak w krótkim czasie przestawić i obejmować się od razu i dotykać. Ja tak już mam, że nawet jak mi się ktoś podoba,lubię go i coś tam zaczyna się tlić w środku, to zachowuje dystans. Jak na razie wcale na tym dobrze nie wychodzę, ale może kiedyś ktoś doceni, że taka właśnie jestem.