Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy coś do mnie czuje

Polecane posty

Gość gość

Witam j mam taki problem otóż 3 lata temu poznałem dziewczynę jest bardzo nieśmiała długo pisaliśmy czasami się spotykaliśmy chodziliśmy na spacery chcieliśmy by coś z tego było ale nie wychodziło ponieważ była zbyt nie śmiała . Przez sms gadali się fajnie ale już w cztery oczy grobowa cisza I nie okazywało wg uczuć. i tak się rozstalismy czasami pisaliśmy do siebie aż kiedyś ona niby chciała ze mną być pisała mi ze m ie kocha ja też pisaliśmy dużo o nas było wszystko byliśmy jak by razem aż nagle przestała się do mnie odzywać i nie odp aż dopiero 2 miesiące temu znów napisała i mówiła ze mnie kocha ze chce ze mną byc ja miałam dość tego wiec jej powiedziałem ze nic do niej nie czuje i nie chce się angażować a ona mi pisała ze płacze przez to i jak by mnie brała na litość żebym się z nią spotkał I tak się zaczęliśmy spotykać dużo pisać aż coś do niej poczułem. Jednak nadal była tak samo nie śmiała jak kiedys gdy się spotykaliśmy. Przez ten cały czas czyli 3 lata nie miała żadnego chłopaka. Ale wracając, to pisaliśmy sobie że się kochamy ja pisałem szczerze i myślałem ze ona tez aż w końcu jak się jej spytałem czy będzie ze mną odpowiedziała ze tak ale na razie nie teraz. Nie wiem dlaczego pierwsze chciała s teraz już nie. Widziałem ze była o mnie czasami zazdrosna. W weekend pojeciała z koleżanką na imprezę nic mi nie mowiac a ja też tam pojechałem jak mnie widziała to nawet kunie nie podeszła nie pisałem do niej na chwile aż znów do mnie pisze. O co jej chodzi?

Gość gość
p********u :D:D widać kto za kim płacze haaahe dziewczyna ma takiego w d***e kretynie , wyjesz niepotrzebnie do ksiezyca ~!

Gość gość
Czyli co jestem c***a?