Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobietach którym schodzi lakier z pazurów

Polecane posty

Gość gość

nieschludność, niedbalstwo fee

Gość gość
ok ale publicznie sie pokazywać niedbalstwo ?

Gość gość
Nie wiem, ja mam zawsze zmywacz w torebce albo lakier :D

ok ale publicznie sie pokazywać niedbalstwo ? <><><> Czasami lakier zejdzie w pracy, w szkole to co ktoś taki ma rzucić wszystko i lecieć do domu uzupełnić kolor bo Ciebie drażni czyjś niedomalowany paznokieć ? To jest jak z farbowanymi włosami i odrostami. Jak nie ktoś nie chce takich sytuacji niech się nie farbuje ani nie maluje paznokci bo się nie uniknie tych momentów w których paznokcie czy włosy nie wyglądają już tak cool, nawet jak się systematycznie chodzi do fryzjerki/kosmetyczki. No chyba, że ma się odpowiedni dystans do tego co myślą inni.

Gość gość
E tam, jak jeden czy dwa odchodzi to całkiem normalne , gorzej jak ktoś ma dosłownie takie "resztki" na wszystkich paznokciach i co gorsza z kilku kolorów:D

Gość gość
ja mam takie resztki na paznokciach u stóp ..dobrze,że zima i kozaki noszę :P :D

Gość gość
nic nie mysle :O mam wlasne zycie ;)

Gość gość
:D trzeba zmyc i starannie pomalować :) tak robia porządne kobiety

Gość gość
no bez przesady - przecież to normalne że lakier schodzi z paznokci... normalka - zmyć i po sprawie - a o co chodzi z tym znaczkiem i wzorem do naśladowania?

Gość gość
ok to narmalne, ale co kiedy ta osóbka pokazuje sie publicznie w nieodmalowanych pazurach D:D::

Gość gość
Mnie samej czasem nagle odpryśnie, czy rano wygląda ok, a po pracy już widać, że troche poodpryskiwał, staram sie miec zawsze ładnie pomalowane paznokcie ,ale nie zawsze sie da :)

Gość gość
to sie nazywa robić z igły widły - myślę że najlepszym rozwiązaniem jest to żeby każdy dbał o sowje paznokcie i nie zwracał niedociągnięcia innych :p niech każdy pilnuje swoich paznokci, na których & powinno być zawsze czy na poodpryskiwanych czy na pięknie wypielęgnowanych :p

Gość gość
no ale w konkursie zorganizowanym w związku z prowadzoną akcją - poodpryskiwane paznokcie raczej nie wygrają - tutaj ise trzeba trochę postarać :p