Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexandra82

Jaki kupić orbitrek?

Polecane posty

Gość Alexandra82

Hej. Mam dylemat jaki kupić orbitrek. Mój facet mówi, że lepiej kupić jakiś porządny, ja z kolei, że wystarczy mi taki do 400 zł. O to chodzi, że nie wiem czy warto dać więcej, czy mogę się "zamknąć" w 400 zł. Chcę, aby sprzęt był dobry. Jak zacznę ćwiczyć to na pewno nie odpuszczę. Proszę o poradę i pomoc w wyborze.

Gość OstrożnyMaciek
Na pewno takiego za 400 zł nie radzę. Miałem w rodzinie z tym doświadczenia. Afera na całego była.

Gość Mamrott
nie polecam zabawek. Niestety orbitreki do 1000 zł można uznać za zabawki dla dzieci lub emerytów. Na pewno nie przyniesie ci ono efektu, poniewaz nim zrzucisz kg, to predzej sie rozsypie. Z tego co mialem do czynienia to najlepiej wybrac sprawdzone marki YORK, Kettler, albo jeszcze lepiej HAMMER lub FINNLO bo maja w sumie w tej chwili najlepsze parametry. Też rozgladam sie za jakimś orbitrekiem. Mialem taki za 980 zl i padl po roku. Szkoda kasy, bo reklamacji nie uwzgledniaja, a ja jestem w plecy 980 - zamiast od razu kupic cos lepszego.

Gość Alexandra82
No to co ja mam kupić? :(

Gość Mamrott
Alexandra82 - Jeśli masz kupić zabawkę do 1000 zł - nie kupuj nic. Piszę tutaj serio, bo sam to już testowałem. Uwierz mi nie chcesz takiego "orbitreka" o ile można to tak nazwać. Taka jest prawda, jeśli nie masz pieniędzy, to poczekaj, uzbieraj i kup coś co Ci będzie służyło. Nie jest to towar pierwszej potrzeby, bez którego nie można żyć. Oczywiście daje wspaniałe efekty, ale pod warunkiem, że kupimy odpowiedni.

Gość Alexandra82
Niestety chyba masz rację. Jesteś nie pierwszą osobą od której to słyszę. W sumie racja, nic nie ma za darmo. Dobry sprzęt jak widać kosztuje, a nie wiem czy kupować coś kiepskiej jakości - chyba napewno nie.

Gość Mamrott
Nie popełniaj tego błędu co ja. Dobrze Ci radzę.

Gość Justa4321
Siemka, Zgadzam się z przedmówcami, lepiej trochę pozbierać i kupić dobry sprzęt - przecież ma nam służyć przez długi czas:) Wszystkim z Warszawy polecam salon firmy Lord4Sport na ul. Odrowąża. Pracuje tam fajny facet, który zna się na rzeczy no i dodatkowo można sobie po-testować sprzęty:)

Moi poprzednicy mają rację - nad decyzją o zakupie warto się zastanowić, w przypadku sprzętów sportowych głównym kryterium nie powinna być cena, ale jakość i wytrzymałość. Jeśli masz możliwość przeznaczenia na zakup orbitreka kwoty wyższej niż 1000 zł to mogę Ci polecić model SG-330E Galaxy II marki Saphire. Koło zamachowe o wadze 12 kg zapewni płynny i skuteczny trening, konstrukcja jest bardzo stabilna i solidna (maksymalna waga osoby ćwiczącej to 150 kg). Tutaj możesz sprawdzić sobie dokładną specyfikację - http://www.abcfitness.pl/orbitreki-i-trenazery/galaxy/ , w razie pytań służę pomocą :)

Gość Aleksandra82
Dzięki, ale wczoraj byłam w tym salonie na Odrowąża i po testach tego z 12 kg kołem i 16 kg, wybrałam 16 kg, za 1699 zł (dostałam rabat). Przyznam, że obawiałam się, że ktoś będzie chciał mi wcisnąć coś droższego, ale wręcz przeciwnie, dobrali mi tańszy sprzęt. Dzięki wszystkim za pomoc! Za pare dni dam znac jak moje efekty w kg

Gość gość
Ja kupilam jakis czas temu orbitrek w http://www.abfitness.pl/, doskonale mi się sprawdza a nie kosztowal fortuny

Gość Ewelinq
Jaki orbitrek kupiłaś i za jaką cenę? ja zastanawiam się nadal nad zakupem, wybór duży, a decyzja w lesie

Gość Mamrott
A ja kupiłem trampolinę ogrodową na http://www.trampolina.eu , jestem bardzo zadowolony, spalam kalorie w zawrotnym tempie.

Gość gość
kup sobie lepszy od kogos, wiele osób sprzedaje, bo nie używa popatrz na olx ja kupiłam thorna za 1000zł o wartosci 2300 prawie nieużywany

Gość sandraaaa
Dobrej jakości sprzęt niestety będzie trochę kosztował, mogę polecić model RIVO M z http://profitness.pl/crosstrainery/217-rivo-m.html - sklep specjalizuje się w sprzedaży sprzętu do ćwiczeń, dostępne są także bieżnie, rowerki, ciężary, stepery, ławeczki itp. Warto zajrzeć.

Zakup orbitreka wbrew pozorom nie jest łatwym zadaniem. Nie każde urządzenie jest odpowiednie dla każdej osoby. Istnieje masa zależności, które składają się na sprzęt idealny (dla danego trenującego). Jeśli oczekujecie rzetelnego doboru orbitreka lub innego urządzenia dla Państwa, zapraszamy do kontaktu. To nic nie kosztuje, a rozwieje wszelkie wątpliwości :)