Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moim chłopakiem nie wiem już sama czy mu zależy . jestem z nim ponad rok i wciąż jest tak samo . Kocham go lecz on zachowuje się jak facet z innej planety . Nie liczą się dla niego drobne gesty . Mówi że po prostu nie jest romantykiem . Osobiście lubię czuć się zdobywana . On nic z tym nie robi, kiedy chcę się z nim spotkać muszę do niego iść . Ma problem żeby odwiedzać mnie w domu . Już nie wiem co mam robić .

Gość gość
to nie umawiacie się? tzn. dzwonisz i mówisz "przyjdź dziś do mnie"?

Gość gość
idziesz do niego?? wes przestan!! kubeł zimnej wody mu potrzebny czyli co? czyli go olewasz i robisz to co on, przestan być romantyczną, przestan pisać ,dzwonic ,dopominac się o spotkania...w ten sposób on zawsze taki będzie....faceci nie reagują na słowa reagują na czyny... więc zamiast mu mówić ze ci przykro itp itd to stan się dla niego obojętna..ze tak powiem zacznij mieć w********** jednocześnie bez fochów...bądź cały czas miła ale godność swoją i honor stawiaj na pierwszym miejscu..nie poświęcaj siebie dla związku..gdy on ma gdzieś to czemu ty masz być ta która ratuje związek??? nie dajesz mi się wykazać...po co do niego chodzisz?! nie chce się spotkać to trudno...niech poczuje brak cb..nie bądź głupia i nie podawaj mu się na tacy... przeczytaj na necie ebook lub w pdfie książkę pt.,,dlaczego mężczyzni kochają złozy'' tylko to cię nakieruje jak z nim postępować odpowiednio..byś już nie musiała się starać i to on zabiegał..pozdrawiam:)

Gość gość
nie , to jest tak że piszemy umawiamy się na godzinę po czym on wychodzi po mnie i idziemy do niego . Mieszkamy niedaleko.