Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobry pomysl na przeprosiny?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam taki problem z przyjaciółką. Może zacznę od początku. Kiedyś łączyło nas coś więcej ale doszliśmy do wniosku, że lepiej jak zostaniemy przyjaciółmi. Normalnie do tej pory rozmawialiśmy,zanim wyjechała za granicę to spotykaliśmy się itp. Ostatnio się troszkę pokłóciliśmy i mnie poniosło, znaczy ja za dużo napisałem i się obraziła. Nie odpisuje mi na smsy, nie odbiera tele... Aktualnie przebywa ona za granicą i dzieli nas ok 900km. Czy sądzicie, że dobrym pomysłem jest tam pojechać do niej i przeprosić ją osobiście? Co jej kupić na przeprosiny? Kwiatek odpada, bo nie bede miał jak go wziąć ;/ Przepraszałem już ją wielokrotnie pisząc smsy, nagrywając się pocztę głosową ale mimo tego zero reakcji z jej strony.. (nie chodzi oto, ze non stop wydzwaniam i wypisuje) Dziewczyny wypowiedzcie się czy to dobry pomysł, żeby tam pojechać i ja przeprosić. Czekam na odpowiedzi

Gość gość
spoko,znajdziesz taką która ci da doopy

Gość gość
Tluszczyk się wylewa? Tak szczerze to ona nie odbiera bo ja wlurzyles znudziles i pewnie znalazła innego i jest nim zajęta nie ma czasu dla Ciebie ale jedz może jakis transwestywa się zakocha w Tobie