Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym przejść na dietę,ale mnie na to nie stać :(

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Czy jest jakaś dieta,która pozwoli mi jeść to co reszta rodziny?Mam teraz ciężką sytuację materialną i nie stać mnie na kupowanie innego pieczywa czy drogich w tym okresie warzyw :(

Gość gość
jedz mniejsze porcje i zacznij sie ruszać Nie musisz jeśc łososia

Gość gość
Właśnie czytam na temat diety mż...co o niej sądzisz?

Gość gość
może tansze rozwiązanie w postaci suplementacji ? czytałaś o slimcea ?

Gość gość
Owoce i warzywa wcale nie musza być takie drogie, poza tym nie musisz jesc ich kliogramami wazne żebyś jakkolwiek włączyła je do swojej diety. Ja wybieram te z http://swiezeowoceiwarzywa.pl/ maja dobra cene i sa w pelni naturalne i wartościowe

Gość gość
Dziewczyno te wszystkie diety to pic na wodę, tumanienie kobiet, że wcinanie określonych grup spożywczych uczyni je boginiami. Po prostu jedz połowę tego co teraz i zacznij się ruszać a efekty będą szybciej niż myślisz. Powodzenia.

Gość gość
Kupuj warzywa sezonowe, one są tanie. Z owoców to teraz tylko jabłka. Do tego soczewice, kaszę jaglaną, gryczaną. To nie są drogie rzeczy przecież

Gość gość
Do gościa z 10.19 - tak, tak - ja sobie zamowię 5 kg jabłek z tej Białej Rawskiej na drugi koniec Polski. Puknij się .....

Gość gość
a co ty się tak przejmujesz, przecież tu pełno reklam. Ludzie tu często pracują i w nosie mają twoje problemy;)

Gość gość
:(

Gość fajtforlajf
Warzywa są drogie? Warzywa są drogie tylko wtedy, kiedy zachce Ci się zjeść coś poza sezonem, np. teraz drogi jest kalafior. Natomiast kilo buraków kosztuje 1 zł. Kilo marchwi to samo. Reszta warzyw korzeniowych podobnie. Kapusta dowolnego rodzaju to samo. Pół kilo fasoli kosztuje 3 zł. Kasza gryczana to samo. Soczewica to samo. Ciecierzyca to samo. Makrela, śledz, szprotki są bardzo tanie i bardzo zdrowe. Naturalny nabiał również jest bardzo tani, np. kilo kefiru kosztuje 1,50 zł. Najzdrowsze jedzenie jest właśnie najtańsze. Przetworzone jest najdroższe.