Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba się lekko skompromitowałam

Polecane posty

Gość gość

Umawiałam się z facetem jakis czas, kilka randek ale on ciagle trzymał jakiś dystans ale mimo to sam inicjował kontak ze mną i zapraszał na kolejne spotkania. No i po osttaniej propozycji spotkania na którą się zgodziłam on urwał kontakt, nie odzywał sie kilka dni a dodatkowo dwa razy nie odpisał mi na smsa. No i sie dzis wkurzyłam i napisałam do niego smsa ze troche zal mi tej naszej znajmosci ale cóz i że pewnych zachowan facetów to ja nigdy nie zrozumiem. Zyczyłam mu wszytskiego dobrego na koniec. A ten sie odezwał że przeprasza bo miał taki kocioł że daltego sie nie dozywał i żebym się na niego nie gniewała:-( Niestety to mnie nie przekonuje, nadal uważam ze mnie zwyczajnie olał i nawet nie mam ochoty mu odpisywać. Poczułam sie natomiast jak idiotka po tym jego smsie.

Gość gość
ile miałaś z nim stosunków?

Gość JasnowidzXXL
Sama nie wiesz, czego chcesz. Każdy ma prawo do drugiej szansy. Może faktycznie był zalatany a jest niezorganizowany. DRUGĄ SZANSĘ bym chciał dostać. Ale po ustaleniu konkretnych zasad wzajemnego stosunku - każde następne odstępstwo = skreślenie faceta

Gość gość
przecież napisałaś tego smsa aby on jakoś zareagował a już tekst że mu życzysz wszystkiego najlepszego jest taki gówniarski :-) no jasne ze ci głupio bo wychodzisz przed szereg i teraz masz. Poza tym nie wierz ze on nie maił czasu na 20 sekund aby odezwac się do ciebie wczesniej

Gość gość
Olal Cię jak można nie znaleźć minuty ba esa W kiblu siedzi się dłużej Pezwczytaj książkę "jemu na mnie nie zależy " po pierwsze wpadniesz ze śmiechu po drugie nauczysz się interpretować takie zachowanie

Gość gość
ale przeciez ja wiem ze mnie olał dlatego to tłumaczenie jego jest dla mnie zupełnie nie przekonujące, tak nie zachowuje sie facet któremu zalezy na znjamosci z kobieta

Gość gość
NO to naprawdę musiał być bardzo zajęty, tak bardzo zajęty, że przez kilka dni nie mógł Ci poświęcić kilkunastu sekund, żeby odpisać na smsa, w którym mógł dać znać, że może być zajęty. Ja też bym się wkurzyła na Twoim miejscu, ale dałabym drugą szansę (gdybym naprawdę go lubiła), gdyby sytuacja się powtórzyła to zrezygnowałabym ze znajomości.

Gość gość
A dlaczego czujesz się jak idiotka? Facet się z tobą umawia,  na kolejne spotkanie, a potem się kilka dni nie odzywa, nie odpisuje na smsy, to każda by tak pomyślała jak ty. Na tamte dwa nie odpisał, a na ten dzisiejszy to bardzo szybko znalazł czas. Według mnie to może byc facet, który przetrzymuje na jakiś czas kobiety w niepewności, żeby mu potem lepiej z ręki jadły. Biedaczek taki zajęty i tak mu na tobie zależy.

Gość gość
Bo wiecie ja byłam swiecie przekonana ze on na mojego smsa albo nie odpowie albo przeprosi i napisze ze nie jest gotowy na zwiazek lub ze wrócił do swojej ex:-) A tu taki smsik ze aż mnie zatkało:-) Niestety nie wierze w to aby facet był tak zajęty i nie odpisałam mu na smsa bo dla mnie to nie jest wytłumaczenie. Szkoda bo bardzo fajnie się zapowiadało no ale cóz:-(

Gość gość
Nie mam zamiaru być jakąś rezerwową dziewczyną i takiego postępowania u facetów nie rozumiem. Nie odezwę się więcej bo napisałam dzis tego smsa aby sie własciwie pożegnać a tu on wyskakuje z jakimis głupimi tłumaczeniami.

Gość gość
Facet jak mu zalezy to chociązby skały srały to znajdzie sekundę na napisanie głupiego smsa aby sie dziewczyna nie martwiła

Gość gość
olać z góry na dół

Gość gość
wydaje mi sie ze jest jeszcze jakas kobieta w jego zyciu. Po pierwsze jak sama zauwazylas trzymal cie na dystans a po drugie to kilkudniowe milczenie.

Gość gość
Dlatego postanowiłam nie zawracać sobie już nim głowy. Na smsa nie odpisałam i nie odpiszę, mam doświadczenie i wiem jak wygląda kontakt miedzy dwiema zainteresowanymi sobą osobami. Tutaj on ma jakis problem, nie wnikam już jaki.

Gość gość
ja już bym nie odpowiedała mu na smsy i podziękowała mu za znajomość jakby mu zależało to znalazł by czas na esa, aż tak zajętym być nie można

Gość gość
Niektórzy faceci sa żenujący:-( jeszcze taki mysli ze napisze jakies durne tłumaczenie a kobieta znowu bedzie na każde zawołanie

Gość gość
Ok to że się nie odzywa to jeszcze, różni są ludzie i facet też może nagle sobie wkręcić, że musi cię potrzymać na dystans byś bardziej go chciała, może się schował do swojej jaskini, takie coś trzeba przeczekać, ale że nie odpisuje na dwa smsy to już bardzo bardzo słabe jest i nie wróży dobrze, bo to też brak dobrego wychowania, faceci narzekają, że kobiety się nie odzywają, nie wychodzą z inicjatywą, ciągle jakieś takie smęty na kafe są, a jak się odzywa kobieta to zlewka i bądź tu mądra

Gość gość
W sumie miałam sie wogólne do niego nie odzwac, ale pomyslałam ze czemu niby nie? Niech facet wie że miał szansę ale ją spierniczył przez swoje debilne zachowanie. Powiem wam że lepiej mi sie zrobiło jak to wyrzuciłam z siebie. Natomiast gorzej sie poczułam jak przeczytałam te jego tłumaczenie tej sytuacji:-) Nie ma mowy że mu odpiszę, miał swoja sznasę

Gość gość
No to juz dawno c***isalismy, ze kogos ma a z toba sie spotyka tylko na seks o czym tez ci wprost powiedzial. mam nadzieje, ze faktycznie tym razem juz sie do niego nie odezwiesz, bo to cie tylko wykancza. To cie tylko wykancza.

Gość gość
Pewnie traktuje tę znajomość bardzo luźno, w myśl zasady pospotykam się z kimś a co mi tam, lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu... także jak chcesz to też się z nim tak pospotykaj, pobaw się, ale nic więcej, też a to go poolewaj a to bądź miła, po czym go rzuć albo od razu go totalnie zlej wybór należy do ciebie ;)

Gość gość
chowanie do jaskini na początku znajomosci? Nie sądzę:-) ktos zauroczony drugą osobą nie robi tego bo go nosi.

Gość gość
Na jaki seks? Seksu tu nie było:-) i już nie będzie:-)

Gość gość
Pewnie sie odezwie i tak do ciebie bo teraz widzi ze ci zależy:-)

Gość gość
ZależaŁO! :-)zależało, ale to na tyle swięża znajmość ze wole sie szybko wycofać niż angażować w coś tak niepewnego. Nigdy nie zroumiem takich facetów, jest super na spotkaniach, jest iskra, podobamy sie sobie więc o co komon?:-)

Gość gość
Nie lubie takich gości, c****j wie o co im chodzi. Niby chcą kontynuować znjamosc ale nie rpzykładają się do tego, to chyba taki dla nich "zwiazek" z braku laku

Gość gość
Nie martw się,bardzo dobrze zrobiłaś.Wysłanie sms ,jestem bardzo zajęty odezwę się z 2 dni' trwa kilka sekund i gdyby mu zależało tak by zrobił

Gość gość
Pewnie i tak sie odezwie i będzie proponował kolejne spotkanie

Gość gość
Nie martwie się, też uważam że na głupiego smsa każdy znajdzie czas. Jedynie wytłumaczeniem była by tu smierć lub pobyt w szpitalu z powodu złamanych rąk:-)

Gość gość
Też mi się wydaje że pomimo że mu nie odpisałam i nie odpiszę to on się jeszcze odezwie. Nie wiem ale raczej nie spotkam się juz więcej, szkoda czasu

Gość gość
nie wydaje mi się