Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałem zdradzony

Polecane posty

Gość gość

Przyznała się sama, ale to tak bardzo boli. I jeszcze ten tekst: "Powiedziałam Ci o tym, bo zależy mi na naszej znajomości. Gdybym sama tego nie zrobiła nigdy byś się nie dowiedział". No tak, bardzo przekonujące.

Gość gość
How wilt Thou repay that betreyal?

Gość gość
Przyznała się sama, ale to tak bardzo boli. I jeszcze ten tekst: "Powiedziałam Ci o tym, bo zależy mi na naszej znajomości. Gdybym sama tego nie zrobiła nigdy byś się nie dowiedział". No tak, bardzo przekonujące. x porządna kobieta,mądra,to nie oznacza ,ze pochwalam jej czyn,ale ja tez się przyznałam,jak oszukałam swojego faceta,nie zdradziłam,ale oszukałam, chyba macie jakiś z tym problem,wy mężczyźni,bo on też zareagował tak jakbym nie wiem co zrobiła nie rozumiał,że być może miałam i wredne zamiary,ale za bardzo go kochałam by to jakoś niecnie wykorzystać,i anonimowo,w momencie gdy był na tzw dnie,byłam mu wsparciem,,, i trwałam w tym,bo nie potrafiłam przerwać,bolało,że woli towarzystwo obcej osoby niż moje,ale trwałam ,,,,aż uznałam,że z nim lepiej,i sobie poradzi a on,tak samo jak Ty,urazona duma, w Twoim przypadku,to bym tyle napisała,że jak dochodzi do zdrady,to przyczyny są z dwóch stron,coś miedzy Wami jest nie tak,ale skoro ona się przyznała,to oznacza ze jest wobec Ciebie fair,a co z tym robisz to już Twoja sprawa

Jak bym się odegrał? Tym samym. Wybaczanie nie oczyszcza, cały czas masz poczucie krzywdy. Ona sobie poszalała na boku, a ty nie - cały czas będziesz na gorszej pozycji. Powinieneś zrobić to samo bo to wyrównuje rachunki. I wtedy można myśleć co dalej