Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avre

Szpital Warszawa

Polecane posty

Gość avre

Czesc, jestem kobieta w ciazy ktora niedawno przeprowadziła się do Warszawy. Obecnie szukam lekarza, a także szpitala w którym mogłabym rodzić. Przeszukuje fora wzdłuż i wszerz ale nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej informacji. Pytanie do was drogie kobiety: jaki szpital polecacie? Jaki lekarz jest dobrym lekarzem prowadzącym (dodatkowo pytanie z cyklu "kontrowersyjne" i proszę o odpuszczenie sobie komentarzy matek polek itd.) który lekarz jest w stanie rozmawiać o cesarce i jest na temat "otwarty"? Jakie są wasze doświadczenia? Proszę o pomoc, jestem tu zupełnie sama i nie wiem o co się zaczepić. Zależy mi na komforcie psychicznym.

Gość gość
a z jakiej jestes dzielnicy? bezaensu zebym polecała Ci szpital który jest na drugim koncu miasta.

Gość gość
Ja polecam Madalińskiego,personel jest przemily i fachowy.

Gość avre
mieszkam na ursynowie ale priorytetem jest dla mnie lekarz otwarty na cc, wiec moze byc cala warszawa

Gość gość
Na ządanie cesarka tylko prywatnie kolo 12 tys,chyba ze są wskazania.ja na madaliskieho rodzilam i porod mi wywolywali,nic to nie dali i nie zgodzilam sie na przebicie pecherze i wyblagalam o cesarke