Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi, seks czy co..?

Polecane posty

Gość gość

Czasem spotykamy się na namiętny seks więc tak jakby mu tylko na seksie zależało, a zaraz potem wysyła jakieś miłosne piosenki albo zaprasza mnie na długie spacery i nawet nie próbuje się narzucać, najwyżej buziak w policzek na powitanie i pożegnanie.

Gość gość
No tu namietny seks i buzi w policzek jak z kolezanka? Pewnie mu chodzi o seks...zreszta sama piszesz, ze sie spotykacie na seks.

Gość gość
Tak, sama zainicjowałam takie spotkania. Ale później on zaczął wymyślać jakieś pioseneczki i spacerki. Zresztą pokazałam dobremu koledze jakiego rodzaju utwory on mi wysyła i kolega stwierdził, że się chyba zakochał bo tylko zakochani takie rzeczy odpalają (a kolega 100% mężczyzny, chyba można mu odrobinę ufać w takich sprawach :P )

Gość gość
no to sie go zapytaj jak widzi wasze relacje. a kto nie proboje sie narzucac, ty cy on? jak dlugo sie tak spotykacie?

Gość gość
W takiej relacji lekko ponad miesiąc ale z 4 miesiące temu poznaliśmy się przez wspólnych znajomych. Namawiał mnie na spotkanie ale ja odmawiałam kategorycznie, pisał często aż w końcu zaczęłam go podpuszczać ;) Pomyślałam raz kozie śmierć. Z tego razu zrobiły się kolejne razy. Nie zapytam go wprost bo boje się odpowiedzi :P Gdyby odpowiedział, że liczy na coś więcej, nie wiedziałabym co odpowiedzieć i co z tym dalej zrobić. Gdyby odpowiedział, że dla niego to tylko seks, chyba byłabym lekko rozczarowana. Wolę zostać przy domysłach i odczytywać znaki, mieć pewność, że jest przewaga jednych (tylko seks) albo drugich (coś więcej)