Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża? Brak ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Nie wiem czy już wariuje czy faktycznie jest coś na rzeczy. Do okresu mam jeszcze 6 dni. Największa zagadka to to, że używam antykoncepcji, jest to dopiero 3 cykl. Ale! No właśnie ale.. Po stosunku zapomniałam włożyć krążek a było to zaraz po okresie. Wytryski były w środku przed i po tym. Pisałam do lekarzy na jednej ze stron i odpowiedzieli że jest to możliwe żeby była ciąża. No ale nie wiem czy te moje "objawy" są faktycznie. Raz nie chce mi się jeść a raz co chwile jestem głodna. Palce puchną mi bardzo, dziąsła zrobiły się bardziej czerwone i bolą. I krwawią lekko czasem przy myciu zębów. Piersi trochę bolą, bardziej brodawki, ale nie przeszkadza to. Małe zachcianki się robią chyba. Dziś ochota na pieczonego kurczaka za chwile jem jajko a po nim mandarynki. Nie wiem czy to już wyobraźnia czy coś faktycznie jest? Pomóżcie, doradźcie. Proszee :) Aaa, test planuje na 13/14 luty :)

Gość gość
jakby nie patrzec to nic tego nie zmieni ;) chcialam sie tylko dowiedziec co o tym sadzicie :) to chyba nic zlego co ? ;]

Ja jestem prawie w 7 tyg ciazy i dopiero od niedzieli mam objawy ciazowe. Wmawiasz sobie. 6 dni przed @ to jeszcze do zagniezdzenia zarodka nie dochodzi. Nie mowiac o objawach...

Gość gość
no bardzo mozliwe, nie mowie ze nie. przy takich sprawach to w glowie buzuje, i staraczki chyba wszystkie maja podobnie. wiem bo czytalam troche ;p ale ok, sprowadzacie mnie na ziemie :)