Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosiecosie

Czemu nie ma już takich tematów o konkubinatach i bękartach jak kiedyś?

Polecane posty

Gość cosiecosie

pamiętacie jak się prało po pyskach konkubiny i ich bachory? jak się miotały te popychadła mopsiarskie? to były czasy :) co chwile coś się działo. teraz tylko jakieś suchary :( czemu już nie ma niebieskich tyle co kiedyś? pamiętacie królową kafe Led Zeppelin? pamiętacie jądrowego, lady margarett i resztę? najlepsze bójki z nimi były? zeszła na psy ta kafeteria :(

Gość gość
może patola ma w końcu odcięty internet :)

Gość gość
k***y-kochanki zawsze istneja niestety i poluja szmaty na ofiare

Gość gość
a moze poprostu zrozumiały swoja straconą pozycję w społeczeństwie i odpusciły chowajac się w cień? ja im sie nie dziwię dobrze zrobiły, bo nie ma się czym chwalić przed ludźmi

Gość gość
nie wiem moze nie ma takiego pojecia jak bekart? u mnie w slowniku ono nie istnieje chociaz rozumiem intencje tworcow tego pejoratywnego okreslenia

Gość fuegel
15:49 polują na ofiarę? Pewnie twój bezbronny, niczemu niewinien mężulek z rozpiętym rozporkiem został "upolowany" przez jakąś niunie :D i słusznie tłuku też bym cię kopnął z dupę broń mężulka biednego wszak jest twój na wieki, bo masz obrączkę :)

Gość gość
A może osoby chore psychiczne takie jak ty poznały swoje miejsce w psychiatryku ? To jest 21 wiek. Homo mają dzieci, Osoby be slubu tez, dzieciaki maja tez dzieci. Taka jest rzeczywistość. Nic na to nie poradzi jakas Poje**na osoba twojego pokroju... Żałosne są osoby, które sycą się nieszczęściem innych. Idź leć się wyspowiadaj do kościółka - będzie spokój.

Gość cołko prowda
za to prześwięte mężatki co ślub przed całą wsią im proboszcz dawał, dzieci chrzczą , ze złożonymi rączuniami do kościoła chodzą - jak pluły tak plują, prostackie szczoty fuj! Podejrzewam, że jakby wasi mężowie poczytali wasze wywody to niejeden by się spakował i zwiał. ani ja ani mój mąż nie zaglądamy ludziom pod kołdrę i wam to samo radzę :)

Gość gość
konkubiny buuuuuu! uuuuuu! buuuuu!!! buuuuuu! bu! uuuuuuuuu!

Gość gość
już? wybuczałaś się neandertalska małpo? umiesz mówić w ogóle czy tylko buczysz sobie w swojej jaskini?

Gość gość
Mężatki które wierzą w boga który jest postacią fikcyjną - a także daje "na tace" dla księży którzy płodzą się z siostrami zakonnymi i gwałcą biedne dzieci . Ah...

Gość gość
konkubinat to wstyd w życiu nie byłabym z facetem na kocią łape ani nie urodziła nieślubnego dziecka rzeby potem przed urzędasem facet miał je uznawać wy macie coś takiego jak poczucie obciachu w ogóle?

Gość gość
BuuuuuUUUuuuu! konkubiny wracać do bękartów :D

Gość gość
a co się stało z Led co u niej wie ktoś?

Gość gość
Biedna autoreczka nie ma polkasku i buczy starając się zwrócić na siebie uwagę tylko cos kiepsko świętej,zaslubionej wychodzi. Musisz miec nudne to malzenskie życie skoro innym do lozka zaglądasz. Zgaduje mężulek puscil sie z kobieta ladniejsza od ciebie a tobie zal dupsko ściska

Gość gość
Konkubiny to ścierwa.Nie mają wstydu...fujjjj,a kysz!

Gość gość
Wściekle konkubiny już atakują:D co wy macie z tymi ślubami kościelnymi?A cywilny już nie istnieje?Oj głupiutkie,nikt was nie chce,bo nie jesteście tego warte

Gość gość
zieeeewwww :o

Gość gość
wściekła to jest autorka która lubi taplać się w szambie i się z tym nie kryje, reszta idiotek jej wtóruje :o

Gość gość
To idź spać konkubino.Dobranoc

Gość gość
po chuj slub? bo macie pieprzony papierek i mozecie miec faceta na wylacznosc? ja tam tak zyje, mam 22 lata mam 2 dzieci i mam narzeczonego z ktorym slubu nie planujemy :O ah zyje w grzechu, jak 2/5 swiata!

Gość gość
dwa ziewy, sama pobudzasz swoje chore zzysły autorko, poza tobą nikogo takie kwestie nie interesują.Moiżesz drzeć tutaj ryja ile chcesz, ale to już wołanie po próżnicy.

Gość gość
16:38 led wciągnęła krowa o***tem, jak chciała ją przebadać

Gość gość
17:14 nie wiem co gorsze mieć 22 lata i 2!! dzieci, czy życie w konkubinacie :O jaka patola feee A w ogóle to jaki on twój narzeczony skoro ślubu nie planujecie? Nazywaj rzeczy po imieniu. To zwykły GACH i tyle :O fuj brzydzę się takimi kooorewkami jak ty

Gość gość
bo mi sie oswiadczyl i pierscionek mam? Pozniej stwierdzilismy ze na razie jestesmy na nie ;) oj. ja tam chociaz mam jakies wyksztalcenie, a Ty?:> Mimo ze dzieci to mam wyzsze wyksztalcenie i kochana rodzinke, ba prace tez :) ja zarabiam 3 tys netto, a ty? No własnie... ublizasz mi mimo ze mnie nie znasz glupia krowo

Gość gość
nie ma takich tematów, bo może szambiary lubiące się wyzywać, przeklinać zajęły się wreszcie zdobywaniem wykształcenia, a wśród cywilizowanych ludzi i nauki zmieniły język, zachowanie,myślenie i teraz widzą jakimi wsiurami były? jestem mężatką od siedmiu lat ale dopiero na kafe natknęłam się na te głupie wojenki :o

Gość gość
haha ja też mam wyższe wykształcenie, dziecko, dobre zarobki i co najważniejsze MĘŻA UZNANEGO PRAWEM jak twojego "narzeczonego" dopadnie jakaś choroba i będzie potrzeba pilnej decyzji w szpitalu to nawet nie spytają ciebie o zdanie :D a jak zemrze to dzieciaki podzielą się majątkiem z jego rodzicami, a ty wszystko będziesz musiała udowadniać przed sądem :D

Gość gość
i co? zalezalo ci zeby miec slub by miec dostep do jego majatku! nie dosc ze glupia to jeszcze materialistka! Rynsztok!!!!!!!!!

Gość gość
haha wyzywaj mnie od materialistek, wyzywaj :D co ci pozostało wstrętna flądro.