Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu te stroje na karnawał są tak drogie ?

Polecane posty

Gość gość

Przecież to kawałek szmatki .... 70-100 zł to przesada ...

Gość gość
nie wiem, ja kupilam nowy za 30 zl i tak uwazam, ze jak za ubior na 1-2 razy to za drogo :P

Gość gość
bo nie umiesz szyc

Gość gość
Ale np maski plastikowej nie uszyjesz

Gość gość
Wlasnie

Gość gość
Jeżeli nie macie uprzedzeń to proponuję zajrzeć do ciucholandu. Ja dzieciom kupuję co roku strój za 2-3 złote. Sobie zaszalałam (bo też idę na taką zabawę :P ) i kupiłam za 5 złoty.

Gość gość
w pepco można kupić za 15zł. W realu też kupowałam dla córy za 10 dla syna za 6zł. Jak kupujesz nie wiadomo co to płacisz około 100zł.

Gość gość
Tak kupiłam za 5 zł ostatnio strój synowi .ładny .ale w tym roku chciał być kimś konkretnym :-) A ciężko taki strój kupić ot tak ma zawołanie ... taki jaki się chce w lampk u .

Gość gość
Ja za kompletny strój,nowy,zaplacilam 35 zl dla starszego dziecka - spodnie,bluza, czapka i akcesoria policjanta i 25 zl za nowy strój dla młodszego - bluzka,spodniczka,leginsy,czolki i skrzydła pszczoły.

Gość gość
Drogie? Zalezy gdzie szukasz.. ja kupiłam swojej corce w sklepie internetowym www. nakazdaokazje. com i wcale duzo nie zaplacilam. ;)

Gość madzialena33
Można kupić w sieci. Tam stroje karnawałowe są sporo tańsze. Popatrz tutaj - http://www.superparty4you.pl/29-stroje-karnawalowe . Zresztą jeśli chodzi o stroje dla dorosłych to 70 zł nie jest ceną wygórowaną. Zawsze można później sprzedać albo założyć jeszcze raz.

Fakt, 100 zł za sukienkę z cienkiego, poliestrowego materiału i kawałeczka tiulu to rozbój w biały dzień. Zaglądaj do second handów, tam często są przebrania za kilka złotych w świetnym stanie.