Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zalamana, dlaczego tak trudno kogos znalezc

Polecane posty

Gość gość
samotny romantyku, hehe, masz rację, ja jak poznałam mojego faceta to miałam 19, a on był dużo starszy i już wtedy pół żartem pół serio mówił, że najlepsze to takie 17-19

Gość gość
w kazdym wieku mozna znalezc milosc

Gość gość
niektorzy znajduja.znajoma po 50 znalazla

Gość gość
moja kuzynka 70 letnia znalazla kilkanascie lat mlodszego

Gość gość
ale głupoty, przecież ludzie co chwila się rozstają i samotnych w każdym wieku jest od cholery. Problem jest taki, że generalnie dopasować się, odnaleźć w tłumie, dogadać jest ciężko :(

Gość gość
Dziwczyno, w tym wieku wez pomysl o dalszym doksztalcaniu sie, zdobywaniu doswiadczenia zawodowego, podrozach, jakiejs miedzynarodowej wymianie, moze miedzynarodowym programie studiow? Wyjedz z tego nienormalnego kraju to zobaczysz zupelnie inna perpektywe na zycie. W Niemczch, Holandii, UK to przed 30tka zenia sie tylko jakies niziny spoleczne. Rozwijaj jakies swoje hobby. Wyprobuj wspinaczke :) Moze Ci podejdzie a fajnych facetow na peczki :-D Zeglarstwo, kajaki, rowery - prz ytakich hobby nie opedzisz sie od kolegow :-D Tylko trzeba wybrac taki sport jaki samemu sie lubi i robic to dlatego ze sie to lubi a nie po to zeby kogos spotkac. Gdy sobie czytam kafe w ramach przegladu naszej spolecznosci to za kazdym razem zapalam swieczki wotywne za to, ze mialam kiedys taki swietny pomysl wyjechac z tego kraju :-D

kazda znajdzie swojego ksiecia;))Po 20 latkach dopka wyjdzie;))))

Gość LolekPolek
gość 2015.02.11 Jednak facet jest w stanie zapewnić mi trochę więcej miłości niż Mama i Tata jezyk.gif co tu będę dużo mówić, seksu mi brakuje, ciepłego ciała obok w łóżku, chrapania do ucha, całowania się, ciepłych smsów w ciągu dnia, takiej pozytywnej tęsknoty. Nie sądziłam że może czegoś tak w życiu brakować smutas.gif jak się ma dach nad głową, przyjaciół, rodzinę, zdrowie, a jednak smutas.gif Hej. Nie chciałabyś sie poznać bliżej? Mój związek zakończył sie około 2 lata temu, i doskwiera mi to samo co Tobie. Odezwij sie:)

Gość gość
Zbrzydłaś lub wyglądasz staro.

Gość gość
Zesralam psi bur.asie. zrób wiwisekcje mej pusi

Gość gość
gość 2015.02.12 ja mialam przystojnych facetow ale nic z tego nie wyszło. A kto powiedział ze żeby pociągać fizycznie czy miec "to coś"to trzeba być przystojnym? Dla kobiet tylko 20% facetow jest przystojnych a jednak 80% kogoś kiedyś tam w końcu znajduje. Poprostu w każdym facecie znajdzie sie cos pociągającego, no prawie każdym

Gość gość
dobra dobra, nie sciemniaj, zadna tajemnica ze jak nie model, to kasa albo samotna mamusia szuka frajera do wychowania dziecka po sebiksie czy innym don juanie:D

Gość gość
baby to żałosne istoty, często chore umysłowo, jak one dają rade żyć z dnia na dzień, cudo

Gość gość
zakład o 1000 że autorka 3 lata później jest dalej w czarnej dup'ie, czyli bez zmian

Gość gość
Wszystko spełniam tylko że sweet 3 x dziennie dasz radę? :)

Gość fiflak

Dziwne że nie trafiasz na takich którzy cię pociągają. Mnie nawet przeciętne dziewczyny potrafią pociągać ale widocznie dla ciebie pociągający są tylko faceci z topki i to jest juz tylko twoja wina a nie  urody facetow.

Gość Gość

Miłość bardzo trudno jest znaleźć.

Gość Daga
Dnia 13.02.2015 o 00:18, Samotny Romantyk II napisał:

jasne, jak się ma 10MLN euro na koncie to sobie można pozwolić na szukanie 😄

Współczuję ci. Widac ze jestes nieszczęśliwy, przez co zgorzkniales. 

Mądrzy dojrzali mezyczni wiedzą, ze życie to nie seks i nastolatki. Ja poznałam swojego męża po 30. Jest 11 lat starszy, ale mi się podoba. Jest zaradnyz wybudował nam dom. 3 razy w roku jeździmy na zagraniczne wczasy, częste wypady weekendowe po Polsce. Ja wyglądam seksownie, bo ćwiczę i dbam o siebie. B9 jest tego wart. On potrzebował miłości i ja dostał. Seks mógłby sobie u nastolatki jedynie kupić. Nie jedna, która związała sie z kims w wieku 20 lat została rozwodka albo meczy sir z jakims nieudacznikiem życiowym. 

Gość Gosc
Dnia 25.04.2017 o 01:44, Gość LolekPolek napisał:

gość 2015.02.11 Jednak facet jest w stanie zapewnić mi trochę więcej miłości niż Mama i Tata jezyk.gif co tu będę dużo mówić, seksu mi brakuje, ciepłego ciała obok w łóżku, chrapania do ucha, całowania się, ciepłych smsów w ciągu dnia, takiej pozytywnej tęsknoty. Nie sądziłam że może czegoś tak w życiu brakować smutas.gif jak się ma dach nad głową, przyjaciół, rodzinę, zdrowie, a jednak smutas.gif Hej. Nie chciałabyś sie poznać bliżej? Mój związek zakończył sie około 2 lata temu, i doskwiera mi to samo co Tobie. Odezwij sie:)

Czego by się nie miało, czy duza rodzinę, przyjaciół, kariere, kasę, dużo Ludzi wokół siebie, pasje, rozrywki, to jeśli nie ma się miłości, zawsze czuje się ta pustke 😔 nie sposób jej czymś wypełnić, chyba ze na chwilę. To potrzeba.