Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest terapia SI

Polecane posty

Gość gość

Fizjoterapeuta zalecilil mojej corce terapie SI, potrzebuje pelnej diagnozy. Duzo symptomow na zle dzialanie UK. Przedsionkowego Co to za terapia . Warto? Rozne rzeczy pisza o niej? Komu wierzyc,

Gość gość
Warto... a co do terapii, poczytaj o nie w necie.... dzieci bardzo ja lubią sala terapeutyczna przypomina sale zabaw.. im młodsze dziecko tym szybciej widać efekty.

Gość dennka
Wiesz integracja sensoryczna to dość szeroki termin - w zależności do kogo się odnosi. Jak chcesz to możesz trochę więcej sobie poczytać tutaj http://www.trampolina-dzieci.pl/oferta/integracja-sensoryczna/ albo poszukaj np specjalistycznych książek choćby psychologię rozwojową. Ogólnie takie zajęcia mają dać pozytywny efekt np obniżenie stresu i dzieci integrację sensoryczną lub emocjonalną.

Gość gość
Co to jest to poczytaj w necie.... Jako pedagog polecam!!!! jako mama tym bardziej bo mojemu synowi bardzo pomogła.... Im wcześniej tym lepiej, najlepsze efekty do ok 5/6 roku życia, potem słabsze efekty.... Dzieci ja uwielbiają bo to są głównie ćwiczenia ruchowe.... Do tego diagnoza jest bardzo konkretna z informacjami dla rodzica co robić a czego nie.... Jedyny minus to koszty

Gość gość
A ja uważam, że zamiast czytać w necie na temat terapii Si lepiej pójść do terapeuty i w rozmowie dowiedzieć się, co to jest za terapia. Niektóre placówki oferują bezpłatne konsultacje. Na Żoliborzu można umówić się na takie bezpłatne spotkanie w gabinecie terapeutycznym www. gabinetdarterapii.pl