Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 miesieczne niemowle stracilo apetyt

Polecane posty

Gość gość

Witam, moj syn od 3 dni nie chce jest obiadkow a wczesniej nie mialam takich problemow i zaczynam sie martwic czym to moze byc spowodowane... probuje kilka razy podac mu obiadek ale niestety nic z tego :( pluje i marudzi dodam, ze chcetnie je deserki i kaszke wieczorem no i oczywiscie mleczko (cyc) nie wiem a moze to zabki?

Gość gość
pewnie zęby musisz przeczekać mój też jadł tak że na siłe albo wcale. Nie wiem czy gotujesz czy dajesz słoiczki obiadowe, ale polecamu ugotować zupkę z piersi indyka, z marchewką utartą, kawałek pietruszki selera ziemniak i pół jabłka pod koniec gotowania dac i dogotować do miękkości zmiksować mój w czasie kryzysu tak jadł

Gość gość
witaj wiem ze to nie na twoj temat ale moze mi doradzisz moje dziecko skonczy za pare dni 6 miesiecy i chce wprowadzic pomalu sloiczki karmie piersiac czy moglabys mi doradzic od czego zaczać jakiedania kiedy kasze i wode bardzo prosze o odpowiedz

Gość gość
Ja na poczatku podalam synkowi kaszke, marchewke,brokulki z owocow jabuszko, banan tak aby sprawdzic jego reakcje :) na poczatek super sa gerberki. Na opakowaniu jest informacja o miesiacu i bez problemu mozesz podac dziecku jedzonko :)

Gość gośćxxxxxxxx
Moja córka nie chciała jeść i przyczyną okazała się anemia. Po miesiącu podawania żelaza w syropie apetyt wrócił. Tylko, że córka nie chciała jeść prawie dwa miesiące zanim poszłam do lekarza, najpierw przestała jeść zupy/obiady z czasem resztę i piła tylko mleko