Gość gość gość Napisano Luty 12, 2015 Witam Od jakiegoś czasu mam mega problem ze skórą twarzy, od razu zaznaczę że jestem chłopakiem więc nie używam żadnych maseczek i tego typu rzeczy. Mianowicie skóra na nosie i czole mi się przetłuszcza to znaczy jest przetłuszczona, natomiast kiedy ją przemywam robi się momentalnie sucha i się łuszczy, a po jakimś czasie znowu jest tłusta, do tego często pojawiają się pryszcze tzn tylko w tych miejscach czyli nos i czolo, czasami takie podskórne jakby napuchnięte, ale najczęściej na nosie i to notorycznie w tych samych miejscach. W dodatku uprawiam sport, kiedy jestem wypompowany i wiadomo spocony to ta skóra jakby robi się z niej taki osad i osiada najczęściej na brwiach, niby stosuję czasami balsam regenerujący nivea i ta skóra się poprawia, ale nawet jeśli już się nie łuszczy to znowu po jakimś czasie robi się tłusta. Nie chce porad typu idz do dermatologa bo bylem jakis czas temu i nic nie pomogl. Także tego czekam na jakieś porady, jak mnie z tego wyleczycie to Was normalnie ozłocę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach