Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość gość

Skóra twarzy

Polecane posty

Gość gość gość

Witam Od jakiegoś czasu mam mega problem ze skórą twarzy, od razu zaznaczę że jestem chłopakiem więc nie używam żadnych maseczek i tego typu rzeczy. Mianowicie skóra na nosie i czole mi się przetłuszcza to znaczy jest przetłuszczona, natomiast kiedy ją przemywam robi się momentalnie sucha i się łuszczy, a po jakimś czasie znowu jest tłusta, do tego często pojawiają się pryszcze tzn tylko w tych miejscach czyli nos i czolo, czasami takie podskórne jakby napuchnięte, ale najczęściej na nosie i to notorycznie w tych samych miejscach. W dodatku uprawiam sport, kiedy jestem wypompowany i wiadomo spocony to ta skóra jakby robi się z niej taki osad i osiada najczęściej na brwiach, niby stosuję czasami balsam regenerujący nivea i ta skóra się poprawia, ale nawet jeśli już się nie łuszczy to znowu po jakimś czasie robi się tłusta. Nie chce porad typu idz do dermatologa bo bylem jakis czas temu i nic nie pomogl. Także tego czekam na jakieś porady, jak mnie z tego wyleczycie to Was normalnie ozłocę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować