Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny polak patriota

Brzydzą mnie geje i lesbijki. Uważam, że nie powinni mieć żadych praw

Polecane posty

Gość normalny polak patriota

po prostu wg mnie to ludzie zaburzeni, nienormalni i chorzy psychicznie. Lesby wcale nie są sexi jak na filmach, sa zwykle meskie, mają nadwage, czesto tatuaze, krotkie wlosy, dziwaczne fryzury, czesto ubierają sie wojskowo. Geje to samo, zniewiesciale pajace w rurkach albo stare zboki podrywajace facetow w kiblach :O ja bez problemu pedala rozpoznaje. Transy to juz w ogole patologia. Biseksy to tez gowno, nie wiedzą czego chcą, facet wsadza najpierw w doope a potem w pipe masakra

Gość gość
Mnie również brzydzą, choć ich toleruję.

Gość gość
Chuuj Cię obchodzi życie innych pajacu. Sam jesteś gó/wnem, śmieciem i patologią. Orientacja nie świadczy o wartości człowieka, tylko to jaki jest dla innych.

Gość gość
ja nawet nie znam nikogo gej bi les trans :P tylko w telewizji widzialam :P wszyscy hetero wsrod rodziny i znajomych

Gość gość
Co do lesbijek to pojechałeś strasznym stereotypem :)

Gość gość
Ja jestem trans i czy to jest moja wina, że mam nieodpowiednie ciało, że psychicznie czuje się i jestem innej płci niż na zewnątrz. To jest najgorsze uczucie jakie może być, upokarzajace. Nie życzę nikomu by miał takie dziecko..

Gość gość
Dziwne, ze nie brzydzą was biskupi ktorzy uwazają i mowia, ze dzieci same chcą sexu z doroslymi bo brakuje im milosci :O

Gość gość
Brzydzić to może gwałciciel, pedofil, morderca, a nie człowiek, który chce być po prostu szczęśliwy i żyć w zgodzie ze sobą. Ale skąd taki głąb jak Ty może o tym wiedzieć. ;)

Gość gość
.aj

Gość gość
dawnie ich zabijano, potem więziono, potem przymusowo kastrowano chemicznie - to męczennicy, to chrystusy. katolicyzm ich chciał unicestwić bo tak rozumiał miłosierdzie.

Gość gość
katolicy to rzeźnicy ( czytaj: mordercy ) gejów

Gość gość
A mnie sie wydaje ze czlowiek takiego świństwa jak gejostwo czy lesbijsto lapie sie wtedy zeby pokazac sie ze jest sie innym. Chcę sie wyróżnić przez to.

Gość gość
Mają prawo do życia jak każdy. Nikt nie wybiera kim się rodzi. Równie dobrze mogło paść na Was nietolerancyjni debile! Polska to ciągle zacofany kraj idiotów jak widać po założycielu wątku..

Gość gość
23:14 Tobie się wydaje de/bilu, bo Ciebie to nie dotyczy. Jesteś hetero dlatego nie rozumiesz de/bilu. Tak samo jak widzący nie zrozumie ślepego, a słyszący głuchego. Może wydawać Ci się że rozumiesz, możesz współczuć ale za cholerę nie zrozumiesz jak żyje się takiemu głuchemu/ślepemu.. U zwierząt także występuje homoseksualizm, i co one też robią to z przedstawicielami tej samej płci po to żeby się wyróżni? Nie bądź śmieszny..

Gość gość
Nietolerancja to jedna z największych wad jakie może posiadać człowiek.. :O Świadczy zazwyczaj o głupocie, bo większość nietolerancyjnych tłuków to plebejskie towarzystwo.. (dresy, nieuki, robole etc.)

Gość gość
Ja jestem katoliczką i kocham kobietę. Brzydzisz się mnie?

Gość gość
ok to mam pytanie jak się rozmnażali ludzie otóż Bóg stworzyl Adama i Ewę. Mieli 2 synów Kaina i Abla. Jedno zabiło drugiego. I jak dalej się rodzili ludzie?

Gość gość
Żona Kaina podobno powstała z ziemii tak jak Ewa.. ogólnie chyba powstali z ziemii. Przecież było powiedziane przez Boga "Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz".

Gość gość
no dobra to czemu historia mówi ze człowiek powstal z małpy? Czemu komu wierzyć?

Gość gość
Nie historia, a teoria naukowa Darwina. Skoro powstał od małpy to dlaczego dzisiejsze małpy istnieją i nie ewoluują dalej w ludzi? Dlaczego człowiek z malpą nie może mieć potomstwa? Gdybyśmy byli zbliżeni genetycznie do małp aż tak jak mówi nauka to nie byłoby z tym problemu. Skąd inaczej by się to wszystko wzięło? Tyle rodzajów roślin, zwierząt? Moim zdaniem ktoś to musiał stworzyć.

Gość gość
Nie historia, a teoria naukowa Darwina. Skoro powstał od małpy to dlaczego dzisiejsze małpy istnieją i nie ewoluują dalej w ludzi? Dlaczego człowiek z malpą nie może mieć potomstwa? Gdybyśmy byli zbliżeni genetycznie do małp aż tak jak mówi nauka to nie byłoby z tym problemu. Skąd inaczej by się to wszystko wzięło? Tyle rodzajów roślin, zwierząt? Moim zdaniem ktoś to musiał stworzyć. Jak czytam takie banialuki to noz mi sie w kieszeni otwiera ,ale Ci wytlumacze bo widze ,ze nie uwazales/as na biologii ..Otoz Darwin nigdy nie twierdzil ,ze czlowiek pochodzi od malpy tylko malpy i homo sapiens maja wspolnego przodka (ta propaganda "czlowiek od malpy" byla wymierzona przeciw Darwinowi przez owczesny system -kosciol w celu osmieszenia go i zniszczenie jego dobrego imienia ..)Po drugie proces ewolucja nie trwa kilkanascie czy dziesiat lat jest procesem ciaglym wiec nawet Ty ewoluujesz chociaz moze lepiej zebys nie przekazal swoich genow dalej ..dlatego nie zobaczysz cudu boskiego jak malpa schodzi z drzewa i zaczyna recytowac biblie.. Malpa nie moze miec z czlowiekiem potomstwa bo kazdy gatunek ma indywidulna budowe komorek rozrodczych aby nie bylo miedzygatunkowych krzyzowek -okapi jest tu wyjatkiem ,ale one nie maja zdolnosci przedluzenia gatunku ,podobienstwo DNA nie ma tu nic do rzeczy ..skad sie to wzielo ?poczytaj o ewolucji ,adaptacji i roznorodnosci gfatunkowej bo w tej chwili sie osmieszasz ..

Gość gość
Co do homoseksualizmu istnieje taka teoria ,ze to pomaga w kontroli populacji w sensie ,ze oni lub one nie moga sie rozmnazac .. Ale na chlopski rozum co Ci taki gej czy lesbijka zrobil autorze?Ktos juz napisal wyzej do sypialni im nie musisz zagladac ..Sa od wiekow nierozerwalna czescia kazdego spoleczenstwa ,mniej lub bardziej ukrywana,jesli nikogo nie krzywdza i nie oklamuja i sa dobrymi ludzmi to nie rozumiem Twojego obrzydzenia..Moze Ty sam jestes ukrytym gejem z zonka przy boku?

Gość gość
Wg anonimowych ankiet przeprowadzonych w Australii niemal co 3 facet przyznal sie, ze chociaz raz w zyciu spodobal mu sie inny facet, do bycia gejem lub bi przyznalo sie 3,4 proc facetow. W takiej Brazylii do bycia homo lub bi przyznaje sie 10proc facetow, na Filipinach homoseksualizm meski jest powszechny tak jak dla nas podanie ręki czy pocalunek w policzek. Alfred Kinsey robil badania na więzniach i prostytutkach, ale zgadzam sie z jego skalą seksualnosci, wiekszosc ludzi jest biseksualna, tylko w sobie to tłumimy od dziecka, to cała ta 'kultura heteronormatywna' w ktorym wszystko inne niz hetero jest wysmiewanym tabu. A autor tego tematu to zwyczajny frustrat, nie ma na kim wyladowac zlosci wiec znalazl ofiary, podobnie jak ludzi ponizajacy rudych, niskich etc

Gość gość
Jak się brzydzisz ludzi heteroseksualnych, to nie przekazuj genów, nikt cie do tego nie zmusza.