Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adam822

zraniłem moja dziewczynę

Polecane posty

j napisze tak w skrócie 3 lata temu poznałem fajna dziewczynę po roku przeniosła się do mnie z czasem w pracy zaczęło i mi i jej lepiej się okładać myślę że jest bardzo wrażliwa jak wychodzę do pracy buziak musi być jak wracam tez buziak, oczywiście prócz pracy chodziliśmy ba basen siłownie do teatru kina spotykaliśmy się ze znajomymi, czasem się kluciilśmy o jakieś pierdoły sprzątanie, moje skarpetki:) czy jej prace która czasem przynosi do domu(ma firme) się jak to w związku, lecz ostatnio byliśmy u znajomych opiłem się strasznie jak nigdy, urwał mi się film i ponoć powiedziałem do niej ze jest sztywniaka i ma gruba dupę( nic nie pamiętam jest trochę sztywniara ale dupka mi zawsze odpowiadała) bardzo tego żałuje ale to nie koniec z racji tego ze nie wiedziałem ze coś takiego jej powiedziałem nas dnia wróciłem do domu nie odzywała się, po 2 dniach wyprowadziła się do koleżanki z racji mojej nieświadomości wkurzyłem się i się nie odzywałem po kilku dniach przyjechała po resztę rzeczy nie było mnie w domu wiem ze trochę jej mama ja nast przeciwko mnie może się mylę bo to tez fajna kobieta, jak już dowiedziałem się co powiedziałem zadzwoniłem z przeprosinami ona mi zarzuciła ze nie odezwałem sie ze wiedziałem gdzie jest ze jej jakoś bardzo nie zatrzymywałem(ma racje ale spadło to nagle i przyznam ze się wkurzyłem i zamiast wyjaśniać to focha jebnolem ), mówiłem ze tęsknie ona że tez, po 2 dniach dzwoniłem i masakra powiedziała ze juz nic z tego nie będzie ze ost mało chciałem z nią rozmawiać (możne mieć racje zmieleniem ost prace i zapieprz miałem) minelo dopiero kilka dni możne z 5 w tym czasie wysłałem jej duży bukiet kwiatów do pracy napisałem kilka romantycznych smsow, przyznam sie jestem idiota żeby po 1 coś takiego powiedzieć po 2 jak odchodziła nie zatrzymać nie wyjaśnić proszę o jakaś obiektywna opinie co o tym sądzicie

Gość gość
:D

Gość gośćOna 28
Myśle ze powinieneś to napisać jeszcze raz, stosując kropki i przecinki, a nie stosując skrótów. Moze przeczytam ponownie.

zranic mozna szybko i latwo!^trudniej ten blad naprawic:((a ze plec zenska pamietliwa jest,trudno bedzie wejsc ponownie w kobiece laski;)))

Gość kardulaki
Słowa pijanych to myśli trzeźwych....

Gość Emka91
głupia sprawa....walcz jak kochasz

Gość gość
:D masz sztylet zamiast wacka? :D :D

dzwoniłem z 3 razy jeszcze teraz już nie odbiera na razie nie będę dzwonił poczekam porostu dam jej czas jest ciężko ale co zrobić może ona musi wszystko przemyśleć..... chyba widziala najgorsza wersje mnie:(

Gość Emka91
bywa jakos sie ulozy...

Gość gość
haha bez przesady, ja bym się uśmiała że facet mi po pijaku powiedział, że mam grubą dupę (ale może dlatego że nie mam :p a Twoja dziewczyna to jednak sztywniara :)

Walcz nic nie tracisz;-) i napisz jak poszło! Człowiek uczy się na błędach ona tez pewnie swieta nie jest ,popros o jeszcze jedną szansę. No chyba ,że rzeczywiscie przeszkadza Ci to,że jest sztywniarą to może lepiej zastanów się czy chcesz z nią być......? Swoją drogą to.nie wiem dlaczego wszyscy muszą być rozrywkowi? Ona jest jaka jest introwertyczka i tyle. Pozdrawiam

Gość errdre
A mnie się wydaje (wydaje, bo napisałeś to tak chaotycznie) że ona tobą manipuluje. Powiedziałeś coś niemiłego, ale czy jej reakcja jest proporcjonalna? Nie wydaje mi się. Myślę, że ona rzeczywiście jest bardzo spięta i prawdopodobnie bardzo wymagająca, może nawet apodyktyczna (wnioskuję z tego co napisałeś). To co nazywasz "sztywnością" jest chyba przejawem jej lęku, żeby nie pokazać co ma w środku. Niekoniecznie to jest coś złego! To może być lęk, przed ty, że nie zostanie zaakceptowana, taka jaka jest. Przez to, jest właśnie wymagająca, apodyktyczna i nadmiernie skupiona na sobie. Radziłbym ci dobrze przemyśleć z kim masz do czynienia. Czy ta wspaniała dziewczyna, nie ma czasem kilku poważnych wad? Jeśli pozwolisz sobą manipulować, to stracisz szacunek do siebie, nawet nie wiedząc o tym. Ale to ciebie wyniszczy. Spróbuj sobie przypomnieć, kiedy i w jakich okolicznościach, czułeś się w jej towarzystwie źle i kiedy dobrze? Kiedy zauważasz tę jej sztywność?

Gość Currentopinion
Wszystko zalezy. Byc moze powiedziales nawet wiecej, tylko ona nie chce powtorzyc. Poza tym zadna kobieta nie lubi jak facet sie upija do nieprzytomnosci I zawsze bedzie myslec, ze takie zycie ja bedzie z nim czekac, bo skoro tak sie zachowal na poczatku, to co bedzie pozniej. My generalnie analizujemy wiecej I wieksza wage przywiazujemy do slow. I, tak jak ktos wspomnial, po pijaku powiesz rzeczy, ktorych po trzezwemu tylko pomyslisz. Musisz przeprosic ze sie spiles I dopytac co powiedziales, jak sie zachowales. To, ze jej nie zatrzymales jak sie wyprowadzala, ani nawet nie zapytales dlaczego, oznacza ze Ci zwisalo I to bylo Twoim najwiekszym bledem.

dokładnie wiem co powiedziałem bo 2 osoby to słyszały wiesz ja na co dzień nie pijam piwa nawet bo nie lubię 1 raz ta się spiłem masz racje to było moim błędem myślę ze mam dobra nauczkę jutro walentynki wiec jeżeli ktoś to czyta więc faceci dbajcie bardzie o wasze dziewczyny :) napisze jak się sytuacja dalej potoczyła w każdym razie może ku przestrodze