Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Durne babksa z internetu nie dziwię się że są same

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze żadnej normalnej nie spotkałem w taki sposób albo są takie co chodzą hurtem na randki i ja jestem tylko następnym na liście (do skreślenia) a najwięcej jest takich co pisze np. tydzień i nagle bach urywa kontakt bo pewnie trafił się inny lepszy i to jest poważne podejście się pytam? próbowałem z różnymi pisać i spotykać się nic z tego nigdy nie wychodziło, większość kobiet tak poznanych była w jakiejś ważnej życiowej kwestii nie dojrzała i niektóre tylko nadawały się na przyjaciółkę... ale na kobietę życia nie, chyba czas stamtąd uciekać i pokasować te konta.

Gość gość
internecie nie znajdziesz dziewczyny sa takie co szukaja tylko wrazen.kogos chca nabrac/oszukac.apomnij o tych c.....ch

Gość gość
kolejny odrzucont się znalazł..o i jeszcze jeden..a wy czwgo tu szukacie?..jesteście widocznie równie durni!

Gość gość
Szczerze ci powiem rzadko się umawiam z kimś z neta a jak nie chcę z kimś gadać, to dlatego ŻE MNIE wkurza, nie lubię z nim gadać i nie ma to nic wspólnego z niedojrzałością, bo ja kiedyś umawiałam się częściej z facetami i 3,5/4 chciało od razu seksu, albo całować się na 1 randce mimo braku chemii.

Gość gość
Gdybys mial okazje, pewnie sam chodzilbys hurtem. To logiczne, ze wola zobaczyc w realu jak najszybciej..godziny klikania z kims, kto ich nie pociaga nawet..po ch...j