Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miguel28

Czy prostytutka miewa orgazmy z klientem?

Polecane posty

Gość gość
Wypowiedzieli się tylko teoretycy. Szkoda, że brak opinii pań świadczących tego typu usługi.

Gość gość
dokładnie,może wypowiedzą się kobiety. Czy kobiety świadczące usługi sexualne prywatnie są znudzone sexem? Czy potrafią normalnie się kochać i czerpać radość?

Gość gość
nie sądzę aby miała orgazm z klientem, raczej myśli aby facet szybko skończył i spadał

Gość gość
kurcze przeciez wam pisalam,ze maja orgazmy. Co z wami jest? fachowcy od dziwek sie znalezli...

Gość gość
i nie wazne ilu maja klientow. to nie ma z tym nic wspolnego.

Gość gość
,,nimfomanka,,w autobiografii przedstawia wiele sytuacji,gdy oboje przeżywali orgazm,a klient traktował ja ja damę. Dziwka to kobieta taka jak inne ,inne jest tylko sytuacja prawna.To sytuacja determinują zachowania,łatwo być młodym, zdrowym i bogatym.?

Gość gość
ja się prostytuuje i mam ograzmy,dość rzadko ale mam. LV

Gość gość
Tak zwłaszcza gdy się napalę na młodego kilenta z dość dużą pałą.Albo gdy mam dwoje od razu mam odlot niesamowity i kilkukrotne szczytowanie.

Gość gość
Prostytutka to taka sama kobieta jak każda inna

Gość gość
nie ja pisalam powyżej. miałam dwóch klientów naraz ale bez orgazmow wtedy. z pojedynczymi się zdarza,ale muszą mnie choć trochę pociągac. xoxo LV

Gość gość
Jesu... Przeczytałam cały topik i jestem lekko załamana. Co to za pytanie Czy prostytutka ma orgazm? ????? No ludzie zależy kto jest prostytutką czy małolata robiąca loda za jeansy czy kobieta dojrzała zdająca sobie sprawę ze swoich potrzeb i ze swojej seksualności I generalnie lekko przedmiotowo traktująca mężczyzn ( a i takie bywają). O mnie... Do "zawodu" trafiłam dość nieoczekiwanie ze względu na okoliczności w wieku lat 28 do dość ekskluzywnego klubu gdzie godzina ze mną kosztowała 300 zł z czego 200 było dla mnie. Jezeli klient Życzył sobie 4 godz. wszystko razy 300 żadnych zniżek. I cóż mogę powiedzieć. Orgazmy miewalam. Czasami nawet jeżeli tego nie chciałam bo jak Mężczyzna się stara przez godzinę i zwraca uwagę na reakcje kobiety i stara się ją doprowadzić do orgazmu to to zrobi... te orgazmy nie koniecznie były z młodymi pięknymI mężczyznami. W większości przypadków ci pierdolą na czas i kobieta nic nie czuje. Orgazmy bywają dość często ale zazwyczaj są dla samej prostytutki zaskoczeniem. Tak jak i ZAKOCHANIE w kliencie

Gość gość
a mnie zawse interesowalo czy prostytutka placi klientowi czy klient prostytutce :classic_cool:

Gość gość
No raczej klient prostytutce... :-D inaczej nie byłabym w stanie otworzyć firmy , którą teraz posiadam :-)

gość dziś Nie chcę cię obrażać, ale Purpurowa Łza biję cię o dwie klasy. Walisz tandetną szmirą :O Jak prostytutka z ulicy, :O która chce się wyspowiadać.. :O :O

Gość gość
Jak nisko trzeba upaść żeby iść na d****** zamiast bzykac atrakcyjne laski za darmo. Albo trafić na wyuzdana, przepiękna i inteligrentna kobietę która zostaje wasza partnerka jak w moim przypadku i miała jednego stałego partnera na swoje 27 lat. Jeszcze piszecie ze chcecie lizać kobity które dymaja zarówno zagrzybiale stare dziady jak i młodzi z chorobami. Wstyd. Ekskluzywna może mieć miej klientów i wybierać ale to nadal d****** a użytkowników kafeterii na takie nawet w snach nie stać ale to nadal Kurde d***** która dymaja obce chlopy. Niestety... radzę obejrzeć dokument o prostytutkach, na tlc ostatnio leciał, same się wypowiadaly. A I JESZCZE CHOROBA WENERYCZNA MOZNA ZARAZIC SIE PRZEZ SEKS ORALNY. Powodzenia, macie przykre życie...

Gość gość1X
Do gość 12.02, wszystko co piszesz to PRAWDA!! Dlaczego więc jest tak wielki popyt na usługi prostytutek, tych z najwyższej półki i tych co puszczają się za piwo i papierosa? Dlaczego tyle młodych dziewczyn się prostytuuję? Słynne galerianki . No dlaczego??

Gość gość
z biedy, tylkiem latwo sie zarabia

Gość gość
raczej nie nastawia się na orgazmy a na przyjemność klienta

Gość gość
są potrzebne skoro są klienci

Gość gość
myślę, że jakąś przyjemność może mieć tym bardziej jak klientem jest atrakcyjny facet ale jeśli chodzi o orgazm to myślę, że nie. Ciekawe czy prostytutka wstydzi się być nago przy obcym facecie

Gość gość
Ma taki jak ty ....gdy idziesz do pracy

Gość gość
na jestemlegalna.pl poczytałam trochę o prostytutkach, ale nie wiem czy to wszystko prawda czy tylko jakaś ściema

Gość gość
Bardzo czesto gdy klient jest przystojny i młody.Bo orgazm jest w głowie nie w cipce i członku.

Gość LV
ja się nie wstydzę być nago przy obcym facecie,ja w ogóle nawet o tym nie myślę.rozbieram się i już.na początku tylko czułam się skrępowana,ale po prawie 10 latach odkąd się prostytuuje to nie wstyd mi. a klient to w zasadzie wcale nie musi być jakiś przystojny,ważne żeby miał to coś i dobrze ******,bo po takich co tylko przyjdą zamoczyć mechanicznie nie ma co nawet liczyć na jakieś fajerwerki,bo każdy chce to odbebnić...on się zaspokoić a ja zarobić.jak zdarza się facet co tylko o sobie nie mysli a też go podnieca zrobienie kobiecie dobrze to orgazm praktycznie gwarantowany.

Gość gość
czy zastanawiasz się nad tym,że jesteś dla niego obiektem seksualnym i że to na twoje ciało się podnieca?

Gość LV
jasne,ze o tym myślę.

Gość qester
prostytutka normalna kobieta i jak facet dobry to napewno ma orgazm.

Gość qester
spicie?

Gość gość
Mam często szczytowanie gdy dosć długi i gruby mnie leci.A trafią się dwoje na raz wtedy niezła jazda i mam kilka orgazmów przez noc.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji