Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miguel28

Czy prostytutka miewa orgazmy z klientem?

Polecane posty

Gość gość
Miewa ;) coś jeszcze chcecie wiedzieć? Często sama to robię po c**eczce ,a szczególnie w srodku cyklu gdy chcica jest :) nawet pare razy dziennie .Uwielbiam się piepszyc z klientami kocham to jestem d***** ale lubie być nią lubie obciągnąć wylizać uwielbiam spusty ...a gdy facet przystojny złapie za włosy mocno szarpnie wsadzi k****a głęboko posunie w****** w buzie a ja wtedy paluszkiem jadę po cipce w momencie dochodzę ,zarazchce więcej wtedy kładę gościa na łóżko i siadam ujeżdżam aż do kolejnego .Faceci to kochają bo ja jestem taka suka do d*****nia która jednak sama się lubi douczyć :) pozdrawiam zapraszam do Katowic na sławny portal r.....pl Sunia123

Gość gość
jeżdżę tez po Krakowie jak coś ;) mam ogrom klientów czasem nawet i po 10 na raz niby z delegacji firmowej :) ale oni to kochają kochają to ze mam orgazm a nie udaje.Jestem dziwka z wielkim apetytem do ruchania .Lubie poznawać nowych facetow .Moglabym nawet 20 na razobsluzyc z myślą o 20 orgazmach hmmm ...do tej pory miałam 4 na raz gdy miałam seks z 3 panami .Obydwoje w cipce a 3 w dupce .Polecam każdej pani odlot odlot wart tego ze moglabym nie brać za ta wizytę tych panów hajsu .Zajebisty orgazm .

Gość 321

Niema takiej opcji zeby  moj pyton nie doprowadzil panienki do szczytowania zawsze czuje jak cipa pulsuje na mojej palce