Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość monica

techniki uwodzenia jak stosuja mezczyzni

Polecane posty

Gość gość monica
Tutaj:-)

Gość gość
Tutaj jestem

Gość gość
I ja też:-)

Gość gość
To Autorzy, może napiszecie coś na temat? :D

Gość gość
Tak jak sobie czytam wasze wypowiedzi dochodzę do faktu, że głupia wpadłam właśnie w taką gierkę pewnego faceta. Spotkaliśmy sie pare razy on wyjechał i pisaliśmy do siebie maile SMS... Najpierw niewinne wiadomości co słychać itp. Praktycznie każdego dnia pozniej doszły SMS tupu stajesz sie dla mnie ważna, jestes wyjątkowa... Kolejna faza mailow bardziej odważnych mozna rzec erotycznych... I cisza... Unikanie... Nie dopisywał na maile, co mnie wkurzalo pozniej nagle SMS w nocy typu mysle fantazjuje o Tobie... Spotkaliśmy sie ponownie bo był przejazdem miły obiad normalna pogawędka pocałunek... Pare dni pozniej ze jest zakochany chce sie jak najszybciej spotkac i znowu faza nie pisania unikania... Gdy powiedziałam ze nie mam czasu na wspólny weekend ale możemy sie spotkac o tak puścił focha i znowu milczenie... Facet mi sie podoba lubię go bardzo ale to wszystko jakieś dziwne co myślicie?

Gość gość
Jak tak patrzę wstecz to dużo związków mi się rozpadało. I w gruncie rzeczy cieszę się z tego bo dzięki temu poznawałem inne dziewczyny. Ostatnio poznaję ich duzo więcej dzięki feromonom z pherowin.pl , które polecał już tu ktoś na forum. Tak więc nie żałujcie dawnych związków i idźcie do przodu z uśmiechem na twarzy.