Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestej kochanka zonatego i pewnie jutro nawet nie złozy mi życzen

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Pasożyt z Ciebie kobieto , trzymasz się portek tego k****arza bo Ci kasę daje, d***** z papierkiem. Porządne żony maja porządnych mężów , porządne kobiety maja porządnych mężczyzn a nie takich d****arzy ja TY.

Gość gość
I zapamiętaj sobie szmato po lalach Twojego k****arza NIE jestem kochanka i nigdy nie będę, wiec spadaj do tego swojego d****arza i ciesz się ,ze wraca do Ciebie i daje do wylizania po d****ach w pracy.

Gość gość
UWAGA!!! Ta z godziny 05.00 i 07.52 to drętwa k***a co obciąga żonatym. Chciałabyś d****** żeby żony nieświadome były, bo wtedy ty masz pole do popisu. Możesz cudzym mężom robić wodę z mózgu buntując ich przeciwko żonom, a nieświadome i skołowane żony nie wiedzą co się dzieje z ich mężami. Dlaczego tak nagle się zmienili? Koniec d***** twoich żałosnych zagrywek. Teraz ty będziesz tańczyć jak ci żony zagrają, a ich mężowie zagwizdają. :D:D:D

Gość gość
gość dziś Możesz mi tylko pozazdrościć wspaniałego mężczyzny , który jest wierny i mnie kocha .Na takiego jak Twój mężulek to nawet splunąć bym nie chciała.

Gość gość
Nie dociera do Ciebie durna babo , ze NIE jestem kochanka !!!!! Mam narzeczonego, porządnego mężczyznę. Gardzę tylko takimi ścierwami jak Ty , zonami co są dziwkami dla kasy, co wiedza i tolerują wybryki swojego mężulka kurwiarza i cieszą się jak głupie ,ze on do nich wraca po przeruchaniu pol miasta.

Gość gość
Haha , pluj jadem sobie dalej bo tylko to Ci pozostało, żadna porządna kobieta nawet nie spojrzy na takiego d****arza jak Twój mężulek. Ruchałaś się z jego kumplami przed ślubem to teraz masz, taka sama szmatę tylko w męskim wydaniu.

Gość gość
Jak to dobrze, że mam to już za sobą.

Gość gość
09.13 a chcesz tępa k***o w ryja dostać? To dawaj namiary na siebie. Tu jesteś ściero taka odważna? Zobaczymy jak będziesz skrzeczeć w realu, wyłajdaczona d***** co ją wszyscy ******i

Gość gość
Znajdę cię kurwo jebana i ryj ci rozpierdolę. Możesz się zacząć bać, bo wpierdol taki dostaniesz, że ryj ci do trumny nie będzie pasował, dziwko jebana przez pół miasta

Gość gość
No co jest k***o j****a? Strach cię obleciał? Dawaj namiary na siebie. Dostaniesz d***** wp*****l i od kumpli mojego męża, oraz od ich żon za to, że im wszystkim obciągałaś.

Gość gość
haha, idz sie lecz kobieto , zenada.

Gość gość
Naucz się czytać , nie jestem autorka tego wątku , d***** z papierkiem. Dalej ujadaj , możesz mi naskoczyć hahahahaha

Gość gość
Rozjechana c**e to Ty już masz przez k****arza mężulka i jego kumpli ,hahahaha, Pewnie jeszcze cala gamę chorób wenerycznych po laskach z firmy twego k****arza.

Gość gość
żonko, jak bardzo r*******a jest twoja p***a?

Gość gość
Dziewica hahaha , chyba orleanska hahaha

Gość gość
Taaa, to są nasze krajowe kobiety, klasa sama w sobie.

Gość gość
Co tchórzliwa kurwo rozjebana przez meneli zabolało cię, że tylko ten czarny wór zasłoni twoją śmierdzącą, zagrzybioną pizdę? Teraz już wiesz dlaczego żonate chłopy walą cię w ryja, żeby się nie zarazić syfem od ciebie. :D Gdzie te twoje namiary zawodowa dziwko? Jak nie dasz to i tak cię znajdę na dworcu :D

Gość gość
Haha,w śród swoich znajonkow mnie nie znajdziesz q***o dworcowa

Gość gość
to ta sama korfa co się nazwała malooowana i wyzywała z żonami w innym wątku. ten sam styl te same wyzwiska i pisanie postów ciągiem jeden za drugim

Gość gość
Znajomków na dworcu to ty masz głupia k****. Wszystkie menele tam cię znają i ****ają za pustą puszkę po piwie, które zbierasz i sprzedajesz, żebyś z głodu nie zdechła, zasrańcu, bo cudzy mąż to ci tylko do ryja naleje, zapnie rozporek i zwieje :D

Gość gość
cóż za dno intelektualne. aż się boję zapytać jakie zajmujecie stanowisko. pewnie ciągniecie tylko zasiłki z mopsu, jakoś nie widzę takiej patologii w żadnej pracy zawodowej.

Gość gość
sklej ryj k***o

Gość gość
Plujesz tu jadem bo zazdroacisz innym kobietom porzadnych mężów,nazeczonych i chłopaków. Siedzisz i chwalisz się jak to Twój d****asz mąż obraca kochanki. Grozisz im swoimi kumplami z dworca. Wcale nie dziwie się, że Twój meżulek spuszcza się innym do buzi bo na Twoja gębę już patrzeć nie może.

Gość gość
hahahahahahaha narzeczona hahahahahahahahahaha a który facet chciałby takie dno za żonę?

Gość gość
dziś tępa qrwo buzie to mają żony, a takie ścierwo jak ty ma ryja parszywego :D

Gość gość
Ostatniej nocy mąż mnie po dopie wycałował. Idź teraz i daj mu buziaka na przywitanie. :D A może już dałaś? :D

Gość gość
Haha, Ty już masz d****arza bo porzadni nawet kijem Cię tknąć nie chcieli.

Gość gość
z czego ty się cieszysz? że mąż traktuje cię jak jedną ze swoich prostytutek? nawet gorzej, bo jeszcze ze szmatą po domu latach...

Gość gość
Ty się kurwo odwal od cudzego męża. Zajmij się pedalską dopą swojego narzeczonego i pilnuj, żeby mu nie spuchła za bardzo :D

Gość gość
Mój mąż jest porządny i gdybyś ty k***o nie czołgała się za nim z wiecznie rozdziawionym ryjem, uczepiona do jego nogawki, to nawet by pierdnąć na ciebie nie chciał. Ostatnio mówił, że nasra ci do ryja, to może wreszcie odczepisz się od niego :D