Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestej kochanka zonatego i pewnie jutro nawet nie złozy mi życzen

Polecane posty

Gość gość
jest szczęśliwy i to bardzo jak mu kilka bab na raz daje :D zona nieświadomie ale głupie kochanki są świadome ze facet i z żoną się seksi

Gość gość
Nie wiem czy to jakakolwiek konkurencja. Ma rodzine ale pociaga go "zakazany owoc". Widocznie tak juz ma. On ma zycie, Ty jestes tylko slodkim dodatkiem(wg. mnie). Z wymowkami to jest tak ze potrzebuje je tylko dla zony, Ciebie zbedzie zawsze sprawami w rodzinie.

Gość gość
17:52 Czytajac Ciebie mam wrazenie ze masz zal do pentelki ze jej zycie sie (jak narazie ) uklada, a moze meza o podobnych pociagach jak w temacie. x tak ci się pentelka życie układa, ze masz męża dope nie chłopa, mamisynka z nieprzeciętą pępowiną i we własnym domu niedługo pierdnąć nie będziesz mogła, a jak otworzysz lodówkę to ci teściowa z niej wyskoczy i mięso na łbie rozwali, bo uzna, ze twoja głowa to dobry tłuczek :D

Jeśli ktoś chce dać upust swojej frustracji i się wyżyć na mnie to proszę bardzo. ;) Ja jestem zadowolona z mojego życia a przede wszystkim nie wstydzę się absolutnie tego, że jestem matką. Mam przeróżne problemy. Jak każdy. ;) Nie jestem też idealna, ale staram się nad sobą pracować. Cieszę się za to, że nie jestem zepsuta do bólu jak co niektórzy których boli gdy ktoś ma swoje zdanie a już nie daj Boże jest zadowolony z tego co posiada ;)

A ja powiem tak - kobieta , która świadomie idzie do łóżka z żonatym facetem no to sorka , ale sama sobie jest winna łez , smutku i żalu a nie piszę tego z perspektywy żony a własnie kobiety która sypiała z żonatym . Nie ma żadnego usprawiedliwienie - chociaż ja dowiedziałam się od brata mojego "przyjaciela". "Spotkaliśmy" się na NK od mieszkał daleko ode mnie i udawał kawalera. A ja zanim się dowiedziałam się zakochałam. Facet żonaty nigdy nie odejdzie od żony , to jedna sprawa a dwa dziwi mnie to jak laska doskonale wie że facet jest w związku dodam małżeńskim (dziewczyna a nawet narzeczona to często stan przejściowy) i się godzi na romans. Facet żonaty z góry powinien być aseksualny - konie! Kropka! i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Trzeba mieć zawsze w tyle głowy, że to my będziemy cierpieć - taki jeden z drugim ma żonę,dzieci oraz znajomych wspólnych z żoną a nam pozostaje samotność. Najczęściej faceci zaczynają zdradzać jak rodzi się pierwsze dziecko i mają ograniczony dostęp do seksu. A jak dzieci odrastają zaczyna wszystko wracać do normy .Dziwi mnie kobieta, która świadomie idzie na taki układ.....:)Sama na własne życzenie się rani a parę miłych chwil nie jest warte cierpieniu. Sprząta się po takim układzie bardzo długa a facet wyjdzie bez skazy z tego układu ... no takie życie ..........

Jeszcze jedno napisze . Oczywiście że facet jak kocha to może i też zdradzać , dla odskoczni chociażby i to nie musi być jeden raz a nawet 5 a i 7 lat z jedną kobietą .....To też nie jest tłumaczenie , ale całkiem możliwe ........:) Po prostu faceci nie łączą seksu z miłością oi tyle

Gość gość
Jestem uważana za atrakcyjną kobietę o która zabiegali mężczyzni a szczególnie żonaci ,którzy mieli grube nie atrakcyjne żony .Ja mam swoją godność i klasę więc nigdy nie zadawałam się z żonatym bo było mnie stać na faceta wolnego ,niż bycie szmatą .Uważam ze za żonatych biorą się tylko te ,których nikt nie chce .

Gość gość
Prawdopodobnie te żony były bardziej atrakcyjne od analfabetki nieumiejącej napisać poprawnie "nieatrakcyjne". Zainwestuj w edukację, nieuku :P