violicia 0 Napisano Luty 14, 2015 Hej dziewczyny, mam bardzo pilne pytanie. W środku miesiąca (styczeń) uprawiałam sex z Moim chłopakiem, zawiodło zabezpieczenie, wtedy występowały u mnie dni płodne, po 36 godzinach zażyłam tabletkę ellaone, okres przyszedł pod koniec miesiąca, z podwojoną siłą, później miałam kilka dni takie lekkie krwawienie. Tydzień temu kochałam się z Moim chłopakiem, byliśmy zabezpieczeni, wszystko było dobrze, lecz mogło coś tam się dostać ale nie mam pewności, On nie uzyskał szczytu. I na następny dzień od zbliżenia naszego wystąpiła u mnie taka chęć na wymioty, później doszły bóle głowy, ból brzucha, a od wczoraj ból piersi, i teraz mam pytanie czy jeest możliwość że dopiero teraz występują skutki uboczne zażycia tabletki ? Ellaone jest to potęzna bomba hormonalna i teraz nie wiem co mam myśleć.. ale czy skutki uboczne wystąpiły by po 3 tygodniach od zazycia tabletki ? Czy może to są objawy ciąży ? Proszę o pilne odpowiedzi. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2015 zrób po prostu test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 14, 2015 Malo prawdopodobna ciąża, to raczej inny czynnik, może najzwyczajniej lekko się zatrułaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agula8 Napisano Luty 18, 2015 to mogą być objawy ciąży- ja miałam podobne plus wodnistą wydzielinę-stosowałam wtedy profilaktycznie invag dopochwowo.Myślałam że to infekcja. Przy czym takie objawy mogą się pojawić najwcześniej 2 tygodnie od zapłodnienia.A samo zapłodnienie może nastąpić-2-3 dni od stosunku.Więc jakiekolwiek objawy dzień po stosunku-na pewno nie są objawami ciąży. A przy okazji jakie to zabezpieczenie stosujecie że "coś mogło się tam dostać"?????:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aurora90 Napisano Kwiecień 13, 2015 Też myślę, że to mogą być objawy ciąży. Najlepiej idź czym prędzej do lekarza. A na mdłości kup sobie zawczasu imbifem - bardzo skuteczne krople. Są bezpieczne dla kobiet w ciąży i dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miska8909 Napisano Kwiecień 16, 2015 I co? Byłaś u lekarza? Co ci powiedział? Jak dla mnie są to ewidentnie objawy ciąży - ja takie miałam. Co do imbifemu to rzeczywiście jest bardzo skuteczny, wystarczy kilka kropli i jest poprawa. Moja koleżanka go dawała córce na chorobę lokomocyjną ale na ciążowe mdłości też działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach